Hat, egeszseges…? :D Jobb lesz az allokepesseged…?
De tudom, gondol az egeszsegre a fene, amikor mondjuk szakado esoben kell ezt az utat megtenni.😂
En podcastet vagy hangoskonyvet szoktam meg ilyenkor hallgatni, ha hagyja a kisfiam es elvan :D
okt. 8. 15:18
2/20 anonim válasza:
A séta mindig jó. Kalóriát égetsz, szinte észrevétlenül, feltöltődsz. Amikor a fiam kicsi volt, átlagosan napi 5 km-t mentünk. Jókat aludt a levegőn, én meg tudtam gondolkozni, zenét hallgatni.
okt. 8. 15:20
3/20 anonim válasza:
2-es, ha ezt kotelezo jelleggel heti 5 nap meg kell tenned 2 gyerekkel, ha esik, ha fuj, akkor nem. Nem tolt fel. Nehez nagyon.
:D
okt. 8. 15:36
4/20 anonim válasza:
Szerintem totál egészséges. Amikor a gyerekeim még babakocsiban aludtak napi 4-5 km simán lement.
okt. 8. 16:03
5/20 anonim válasza:
Persze, hogy jó. És még a környezetet sem szennyezed.
okt. 8. 16:13
6/20 anonim válasza:
konkrétan csak jó hatása van :D
okt. 8. 16:17
7/20 anonim válasza:
#3# kötelező jelleggel is kellett mennem, mert a nagyobbat kísértem a kicsivel a suliba, és mentem isérte. Igaz, az csak 1-1 km volt oda -vissza. Munkahelyemre is gyalog jártam, az kb 2,5-2,5 km. Én nagyon szeretek sétálni :D
2-es voltam
okt. 8. 17:51
8/20 anonim válasza:
Zuhugó esőben nem kell majd fürdenetek este!
okt. 8. 18:03
9/20 anonim válasza:
Zuhogó
okt. 8. 18:04
10/20 anonim válasza:
Na azért ez nem sok séta egyáltalán. Ennél én akár egyedül, akar a gyerekemmel bármikor sétálok többet, naponta szoktunk is amúgy általában, és nekem nagyon jól is esik. Én hozzá vagyok szokva a hosszú setahoz mondjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!