Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyaságit mikorra várhatom?

Az anyaságit mikorra várhatom?

Figyelt kérdés

Sziasztok 09.01-en szültem

10.02-an tudtam elintezni mindent igényelni a cspt az anyaságit és a gyest ma megkaptam a cspt és a gyest az anyaságit meg nem, úgy tudtam, hogy az anyasagit vagy előbb küldik vagy együtt a kettőt

Mire számítsak?

okt. 7. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Határozatot megkaptad róla? Utána 8 napon belül utalják.

Csütörtökön kaptam meg, ma utalták.

okt. 7. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Jobb lett volna nem ezekre szülni és nem remegnél.
okt. 7. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Nekem az anyasagit egybe kuldtek a csaladival. En 08.18-an szultem, szeptember 4-en tudtam elintezni a papirokat, es 9-en mar at is utaltak egyben a kettot.
okt. 7. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Én aug.20-án szültem és fogalmam sincs, mit kaptam, de az anyasági biztos benne volt, mert máshogy nem jönne ki. (Gyes és csp.jár még.)Ez még szeptemberben volt. Most októberben is kaptam valamit. Talán ez egy csp,meg egy gyes. Mondjuk így se értem. Nem úgy van, hogy a szeptemberi csp. az augusztusival együtt jön? Akkor nekem miért külön?🤔
okt. 8. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Online igényeltem, határozat sehol, de két munkanap múlva utaltak (pénteken igényeltem és kedden utaltak, vagy valahogy így). Gondolom anyasági + csp, mert 1-2 ezer ft eltéréssel az jön ki.
okt. 8. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!