Hogyan küldjem el szépen melegebb éghajlatra ezt az anyukát?
Sajnos én nem szoptatom a babámat már 3 hónapos kora óta.Így tápszert kap és már bevezettem a főzeléket is,hiszen 6 hónapos.Úgy gondolom,hogy a tápszeres baba is van olyan,mint az anyatejes.Van egy ismerősöm,aki az egyik közösségi oldalon léptem-nyomon azt hangoztatja,hogy az ő pici fia csak is kizárólag anyatejcit eszik és ennyi és ennyi kiló,fúj táposok.Néha a képeinkhez olyanokat ír...megtudnám tépni.Egyértelműen le fikázza a tápszeres babákat és minősíti a nem szoptató anyákat.
Mit írjak(ha megint minősít?),hogy ne is legyen durva,de vegye a lapot az anyuka,hogy ő sem jobb anya,mint mi,akik tápszert adunk a gyermekeinknek.Már nehéz szó nélkül megállni.Ráadásul a gyerekét hasonlítgatja mindenkiéhez.
Én irnék neki olyasmit, amitől el kell szégyelje magát és mások előtt leégjen, de kultúráltan. Pl.: "örülj neki, hogy téged nem ért olyan tragédia, amitől elapadt volna a tejed és szégyeld magad nagyon."
Egyszerű, hatásos, kész.
Én lehet, hogy elég naiv vagyok, de el sem tudom képzelni, hogy egy közösségi oldalon valaki ilyeneket írogat másnak... furcsa. Szívesen megnézném, nem linkeled be?
Én már a harmadik gyerekemet szoptatom, de érdekes, ha találkozom kisbabás ismerőseimmel, soha nem kérdezem meg, hogy mit eszik a gyereke, szoptat-e, tápszeres-e, valahogy nem izgat a téma. Főleg fényképekhez odaírogatni? Ez elég beteges...
Én törölném az ismerősök közül!
ma 10:07 vagyok
Mi rosszat írtam,hogy le lettem pontozva??
Szerintem azért, mert nem adtál hasznos tanácsot. Hosszú litánia a tápszerről - nem ez volt a kérdés...
Aztán olyan javaslatok, amikkel sokan nem értenek egyet - én sem. Nem kultúrált válaszok lennének.
Megjegyzem, én nem pontoztalak semerre, csak olvastam a válaszodat.
Sziasztok!
Töröltem.Most már azt gondol,amit akar:)
Azért,ha megjegyzi a tanácsadóban,megindokolom a miértjét.
Én sem pontoztam senkit,az ilyesmivel nem foglalkozom.Nekem a negatív és pozitív vélemény is fontos.Egyébként pedig kedves válaszoló nem írtál semmi olyant,ami miatt le kellett volna pontozni téged,egyet értettem veled.
Még egyszer köszi a válaszokat!Üdv.Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!