A férfi hímivarsejt fajtájától.
A nő petesejtje X kromoszómát tartalmaz.
A férfi hímivarsejtje meg vagy X-et, vagy Y-t.
Ha X termékenyíti meg, akkor XX lesz, kislány. Ha Y termékenyíti meg, akkor XY lesz,kisfiú.
A hímivarsejttől függ, hogy milyen kromoszóma van benne, x vagy y.
Tehát akit a férje szekíroz, hogy miért nem tud a feleség neki végre fiút szülni (nem viccelek, hallottam már ilyen beteg dolgot mostanában, nem csak a királyok cirkuszoltak anno ezért, hanem mai "férfi"), na az egy jó nagy *ülye, mert igazából pont rajta, a férfin "múlik".
4-es, nemrég mesélte az egyik lány osztálytársam, hogy amikor kiderült az UH-on, hogy ő lány, azt mondta az apja, hogy köszi, de ő ebből nem kér, aztán el is hagyta őket. Azóta nem tartja vele a kapcsolatot, de szerintem jobban is teszi.
Komolyan mondom, mintha a nőkön múlna, hogy fiú vagy lány fog születni.
A férfiak is elmehetnek a p*csába..
5-ös nemár, ez beteg... Jobban járt a lány az apja nélkül, az biztos, ennél bármi jobb... De milyen érzés lehet már ez neki...
Én olyat hallottam, hogy a férj megcsalta és elhagyta a feleséget, mert "hát az albínót szült neki". De a következő barátnő is azt szült, nahát nahát...
Jó, lehet, hogy kitalált sztori, de simán el tudom képzelni, hogy létezik ilyen here...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!