Vajon mi az oka (ha van), hogy némelyik családban sok fiú gyermek, más családban meg sok lány gyermek születik?
Nagyon erdekes ez engem is erdekel.
Nagymamamek heten voltak es csak a nagyi volt lany. Nagypapamek mind az öten fiuk voltak.
Ha hiszitek ha nem (olvassatok utána), ez a férfitól függ.
Ha a férfinak több olyan spermája termelődik (genetikailag), amik X kromoszómát tartalmaznak, akkor nagyobb valószínűséggel lesz lánya. Ha több olyan spermája termelődik, ami Y kromoszómát tartalmaz, nagyobb valószínűséggel lesz fia. Ennyi.
Persze lehet trükközni (vannak ilyen tanácsok is a neten), hogy hogyan lehet kedvezni az X kromoszómával, vagy az Y kromoszómával rendelkező ivarsejteknek (kicsit eltérő a mozgási sebességük, és a hüvelyflóra érzékenységük, élettartamuk), ha nagyobb esélyt szeretnénk adni valamelyik nemnek.
Ezek sem száz százalékosak, és vannak olyan férfiak, akiknek nagyjából megegyező arányban vannak jelen a különböző kromoszómájú ivarsejtek, de érdemes lehet neki adni egy sanszot :)
Szerintem is pusztán a férfin múlik az egész.
Én minden trükköt bevetettem, hogy lányom legyen (édeset ettem, savas hüvely pH, kínai fogantatási naptár, ovuláció előtt 2-3 nappal voltunk együtt) és mégis fiam lett.
Ebben a női-férfi energiában viszont lehet valami. Most, hogy így belegondolok, nálunk nagyon szerény, csendes a férjem is, apósom is, a nők a hangadók, lehet ezért lett fiam.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!