Gyerekednek szimpla vagy dupla ágya van? Ha kis barátja/barátnője ott szeretne aludni, elférnek a gyerekszobában?
Vendégágyas 90*200-as ágyuk van. Ehhez hasonló: [link]
De nem azért, hogy vendég aludjon rajta, hanem mi szoktunk, ha áthívnak valami miatt..., betegek...stb.
A nagyobb 10, még nem aludt itt kisbarát.
140x200ad mind a 2nek.
De nincs itt alvás nálunk
Szimpla ágya van a nagynak (lány), mert elég kicsi a szoba.
De aludt már itt barátnő nem egy, megoldották, hogy elférjenek.
(Nálam kevés introvertáltabb, antiszociálisabb embert ismerek, de ezt nem fogom kivetíteni a gyerekre.)
A 2 kisebbnek (szintén lányok) most egy 90x200as galériaágy van, amin ketten alszanak.
(Nem azért, mert nem lehetne máshogy, csak nem hajlandóak magukban aludni, ezért így lett megoldva.)
Hozzájuk még nemigen jöttek még ittalvós barátok.
Én magamra írtam, mert én az vagyok.
Azt én sem tűrtem, és nyomatékosítottam, hogy ezt ne, amikor vagy 3-4 osztálytárssal állított haza kérdezés nélkül.
Viszont ha 1-1 valakit felhoz, hogy előtte megkérdezi, engem azért nem zavar, mert úgy vagyok vele, inkább itt legyenek, mint valahol lézengjenek az utcán.
(Ittalvás meg most egyhamar nem lesz egyéb okokból.)
Engem jobban zavar a kisebbeket szülinapi bulikba hurcolni, ahol felnőtt társaság is van, és bájologni kell, de az meg az én bajom...
#17 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!