Gyámhivatal rám is rám szállhat ha panaszt teszek illetve kérvényt szeretnék benyújtani?
Sziasztok!
Testvéremnek született egy kisfia akit nem vehetett a nevére illetve nem is láthatja mert az anyuka igy bünteti.
Mi a család tagok se láthatjuk
Tettem emailben egy bejelentést,hogy szeretnénk kérelmezni egy apasági vizsgálatott,hogy testvérem élhessen az apai jogaival es a nevére kerüljön a baba.
Beleirtam,hogy nem laknak jó körülmények közt és a testvérei droggal kereskednek!
Na de aláirtam a nevemet mint egy aláírást.
Nekem lehet ebből bajom?
3gyerekem van rank is ránk szállhatnak a gyámügyisek?
Okos..
Emailben és te, mint nő apasagi kérvényt...
Tényleg egy marék lepkényi agyad van?
Tesvérkéd tudna intézkedni, ha akarna, de nem akar, csak egyszerűbb sírnia nektek.
Ha a testvered valoban akarna azt a gyereket, akkor mar reg lepett volna az ugyben. Apasagi pert indithat.
Ketlem, hogy o annyira kezet-labat torne erte, ha neked “kell” intenzedni.
🤷♀️
Terhesseg alatt is tehetett volna apasagi nyilatkozatot, nem tette ezek szerint.
Innentol kezdve ez a sztori ennyi.
Ugye tudod, hogy neked ehhez semmi közöd?
Ha a testvéredet ez zavarja, nagyfiú, tud intézkedni ő maga.
Az meg, hogy ti, a rokonság nem láthatják a gyereket, semmi. Nem kötelezhető rá az anya, hogy minden nagynéninek, nagybácsinak végig legyen mutogatva a baba.
Szép kis család. Az apa életképtelen vagy ti vagytok túlkontrollálók?
Mi közöd van neked ehhez az egészhez? Fogtad a gyertyát is mikor összehozták a gyereket?
"Beleirtam,hogy nem laknak jó körülmények közt és a testvérei droggal kereskednek!"
Mondjuk, ha ez nem igaz, én úgy jelentenélek fel rágalmazás miatt, hogy csak lesnél a 3 kölyköddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!