Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Társashátban/panelban lakó...

Társashátban/panelban lakó kisgyerekesek: Mennyire vagytok hangosak? Mennyire panaszkodnak a szomszédok? Ha van kisgyerekes szomszédotok, mennyire hangosak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a gyerekek szaladgálására, játékára (játékos doboz kiborítás, autó/babakocsi/akármi tologatása a padlón), kiabálásuk, kora reggeli ébredést követő játszási zajaik, esetleges veszekedések, kiabálások, közlekedés a lépcsőházban.
szept. 25. 13:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Tásasházban lakunk (tégla, nem panel) és "sérült" az egyik gyerekünk (épebb millió ép gyereknél), mindenki szeret minket a házban (nem tudják amúgy, hogy autista), senki nem panaszkodik, pedig szerintem nem vagyunk valami csendesek. Engem legalábbis kvára zavar, ha hangoskodnak, ezért nem hagyom szó nélkül. Nincs kinti játék bent és a parkettán sincs pl: golyózás, ugrálás, csak a szőnyegen.

Mondjuk időben elég limitált a hanghatás, csak max. reggel 7-7:30 illetve 17-20 között áll a bál, soha máskor egy hangunk sincs, mivel vagy alszanak, vagy nincsenek itthon. Lehet ezért se bánt senki. Alsószomszédnál fixen este 9-kor lehet az altatás, mert olyankor halljuk, hogy visít a gyerek.

szept. 25. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Velünk együtt négy gyerekes lakik a házban, úgyhogy egyik családnál két problémas gyerek van szerintem a gyerekesek még mindig jobbak. Legalábbis itt. Két probálmás szomszéd van egyiknél sincs gyerek. Az egyik hetente minimum kétszer tart bulit hétköznap. Harmadik alkalommal járt kinn a rendőrség azóta kicsit visszavett.

A másik szomszéd berúg folyton majd veri az ajtót, mert a felesége nem engedi olyankor be.

Az, hogy egy gyerek kiabál vagy felsír este esetleg egy kicsit trappol engem kevésbe zavar.

A fiam még elég kis csendes egy éves lesz néha sikongat kicsit. Volt olyan szomszéd 8 hónapos volt mikor feltűnt neki, hogy gyerekünk van, mert nem az a folyton sírós típus.

szept. 25. 20:03
 13/19 A kérdező kommentje:

Én nagyon irigylem azokat, akiknek a gyereke a szőnyegen játszik, mert az a szabály... Az enyémek közül az egyik tojik rá, a másik nem érti... :(

Sokszor azt érzem, hogy megbuktam anyaként, amiért ilyenek, pedig minden segítséget megkapnak, fejlesztések stb. Mégis azt érzem, az én hibám. Pl egy strandon is nézem, hogy más gyerek békésen elüldögél a pikniktakarón és elvan, az enyémeket meg 5 percre nem lehet leültetni

szept. 25. 20:42
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
13, hol olvastad hogy a szőnyegen játszanak? Akkor nem kellene folyton szólnom.
szept. 25. 20:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Éjjel nagyon. Nekem még pici a babám, de egész éjjel ordítva sír, néha már én is😂Ezer éve nem volt baba a házban, úgyhogy mindenki nagyon várta. Egyelőre senki nem szólt, de szerintem csak idő kérdése 😁 Egyébként közvetlenül mellettünk és alattunk épp nem laknak, szóval csak a fölöttünk lévőket érinti, mert társas ház, nem panel, messzebb nem hallatszik csukott ablaknál.
szept. 25. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk egy energiabomba 3 éves kislányunk van + alapból mi szülők is baromi hangosak vagyunk sajnos. Soha egy szomszéd sem szólt, jó a viszony mindenkivel. Az alsó szomszédot direkt kérdeztem is, azt mondta hallja igen, de tudja milyen, az ő két kamaszfia is volt kicsi.
szept. 25. 22:31
 17/19 A kérdező kommentje:

Nálunk azt a 30-as korosztályt zavarjuk, akiknek még nincs gyereke.

Az öregeket, vagy a középkorúakat, akiknek nemrég nőttek fel a gyerekei, nem zavarja

szept. 26. 06:35
 18/19 anonim ***** válasza:
46%

Felettünk lakónak volt két gyereke, utátlam őket mint a szrt, őszintén.

Most már VÉGRE elköltöztünk, de volt időszak, amikor kétóránként mentem fel csengetni hogy kitakarodhatnának a játszótérre, nem kell benn labdázni meg futkorászni.

Ébredéstől késő estig ment a rohangálás, dübörgés, ugrálás, sikítozás... de mindig az volt a válasz, hogy "gyerekek".

Leszrom nagy ívben, attól nem kell állat módjára viselkedni. Én is voltam gyerek, de anyám mindig rám szólt, amikor elkezdtem vadulni, hogy menjek ki az udvarra (rendes elzárt udvar volt, nem autó-veszéylyes), de ne zavarjam az alattunk lévőket.

szept. 28. 11:49
 19/19 anonim ***** válasza:
45%

18-as vagyok, a vicc, hogy most is gyerekes család lakik felettünk, néha hallom őket.

Ez pl abszolút oké, mert lehet létezni, és dolgozni, nem az, hogy a meetingbe behallatszik, amikor sakálordít meg ugrál feletted a hülyegyerek. Vagy esetleg pihennél, de helyette még 10-kor is azt hallgatod, hogy fogócskáznak. Nemkösz.

szept. 28. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!