Lehet valami baja?
Semmi baja nem lesz! Nem mérgező.
Ez ilyen nedvesség megkötő anyag, silica gél. Farmernadrágba, cipőben is szokott lenni kis tasakban.
3-as!
Ugye te sosem rágcsàltad meg a ceruza végét vagy a radírt kisiskolás korodban? Gondolom nem kóstoltad meg a havat, nem nyalogattad a jégcsapot sem. 😀
Ingerszegény gyermekkorod lehetett!
A kettő nem ugyanaz, hogy kifolyik valamiből néhány ismeretlen golyó és egyből beveszi a szájába, mint a ceruzát rágcsálni - megjegyzem, nem rágcsáltam, mert utáltam, hogy elveszti a simaságát. Nem ettől van valakinek ingergazdag vagy ingerszegény gyerekkora.
Viszont a lányom 3 évesen ha ilyen történt volna, az lett volna az első hogy szól és megkérdezi mi ez, nem az hogy egyből megkóstolja. Én ezt jelnek venném, hogy valamit hiányosan tanítottam meg neki, ha ezt nem tudja.
És meg lehet sértődni, de nem az én gyerekemnek lesz baja random dolgoktól, mert akár lehetett volna mérgező dolog is, amit a szájába vesz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!