Miről szól ez az epizódja a Szuperdadának? És ezt miért erőltetik a végtelenségig?
Van amikor jó az együttalvás, de vannak olyan anyák és/vagy apák, akik nem tudják magukat kialudni egy rugdalózó gyerek mellett. Plusz ott van az, hogy a házastársi élet is csökkenhet/megszűnhet emiatt.
Bár nem néztem meg a részt, de gondolom itt is hasonló lehet. Jobb a különalvás és egy kiegyensúlyozott boldog kipihent anya, mint együttalvás és egy mérgelődő kiabáló kialvatlan anyuka.
"anyák és/vagy apák, akik nem tudják magukat kialudni egy rugdalózó gyerek mellett. Plusz ott van az, hogy a házastársi élet is csökkenhet/megszűnhet emiatt. Bár nem néztem meg a részt, de gondolom itt is hasonló lehet. Jobb a különalvás és egy kiegyensúlyozott boldog kipihent anya, mint együttalvás és egy mérgelődő kiabáló kialvatlan anyuka."
Pontosan erről van szó ebben a részben is. És egyáltalán nem erőszakkal lehet elérni, hogy külön aludjanak a gyerekek.
13as 12es vagyok
Mint mondtam a részt nem láttam, így nem tudom milyen erőszakkal próbálják a gyerekeket erre rávenni. Azt tudom, hogy ennek van gyengéd módszere is, csak következetesnek kell lenni. Illetve elsietni sem szabad. Amúgy anno ebből a sorozatból néztem pár részt és van, ami tényleg jó. Viszont minden gyerek más és mások az igényei is így szerintem nem lehet egyféle módszert mindegyikre ráhúzni (van amit igen de van amit nem).
"nem tudom milyen erőszakkal próbálják a gyerekeket erre rávenni"
Semmilyennel.
"Azt tudom, hogy ennek van gyengéd módszere is, csak következetesnek kell lenni."
Erről szól.
15ös
Á köszi, akkor félreértelmeztem a kommentedet.
*Bocsánat. Azt akartam írni, hogy sokszor viszik vissza mindenáron meg hagyják ott.
26:23 ,35:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!