Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miről szól ez az epizódja a...

Miről szól ez az epizódja a Szuperdadának? És ezt miért erőltetik a végtelenségig?

Figyelt kérdés
[link]

szept. 17. 13:59
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem én nem hagyom, hanem a sorozatnak vannak olyan epizódjai, amikben mindenáron erőltetik az egyedül alvást, holott a gyerekek még nem érzik erre érettnek magukat.
szept. 17. 17:41
 12/35 anonim ***** válasza:
64%

Van amikor jó az együttalvás, de vannak olyan anyák és/vagy apák, akik nem tudják magukat kialudni egy rugdalózó gyerek mellett. Plusz ott van az, hogy a házastársi élet is csökkenhet/megszűnhet emiatt.

Bár nem néztem meg a részt, de gondolom itt is hasonló lehet. Jobb a különalvás és egy kiegyensúlyozott boldog kipihent anya, mint együttalvás és egy mérgelődő kiabáló kialvatlan anyuka.

szept. 17. 17:43
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"anyák és/vagy apák, akik nem tudják magukat kialudni egy rugdalózó gyerek mellett. Plusz ott van az, hogy a házastársi élet is csökkenhet/megszűnhet emiatt. Bár nem néztem meg a részt, de gondolom itt is hasonló lehet. Jobb a különalvás és egy kiegyensúlyozott boldog kipihent anya, mint együttalvás és egy mérgelődő kiabáló kialvatlan anyuka."

Pontosan erről van szó ebben a részben is. És egyáltalán nem erőszakkal lehet elérni, hogy külön aludjanak a gyerekek.

szept. 17. 18:50
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

13as 12es vagyok

Mint mondtam a részt nem láttam, így nem tudom milyen erőszakkal próbálják a gyerekeket erre rávenni. Azt tudom, hogy ennek van gyengéd módszere is, csak következetesnek kell lenni. Illetve elsietni sem szabad. Amúgy anno ebből a sorozatból néztem pár részt és van, ami tényleg jó. Viszont minden gyerek más és mások az igényei is így szerintem nem lehet egyféle módszert mindegyikre ráhúzni (van amit igen de van amit nem).

szept. 17. 18:58
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom milyen erőszakkal próbálják a gyerekeket erre rávenni"

Semmilyennel.

"Azt tudom, hogy ennek van gyengéd módszere is, csak következetesnek kell lenni."

Erről szól.

szept. 17. 19:16
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

15ös

Á köszi, akkor félreértelmeztem a kommentedet.

szept. 17. 20:02
 17/35 A kérdező kommentje:
Látom, hogy úgy tuszkolják be.
szept. 18. 21:04
 18/35 anonim ***** válasza:
Hány perc hány másodpercnél?
szept. 19. 20:47
 19/35 A kérdező kommentje:

*Bocsánat. Azt akartam írni, hogy sokszor viszik vissza mindenáron meg hagyják ott.

26:23 ,35:25

szept. 19. 21:11
 20/35 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Hogy megszokják. Mert fontos, hogy aludjanak a gyerekek is, meg hogy a szülők is aludhassanak. Nem azért csinálják, hogy kitoljanak a gyerekekkel, vagy hogy kínozzák őket, hanem azért, hogy egészségesen tudjanak fejlődni, ami anélkül nem megy, hogy rendszeresen jól kialudhassák magukat ők is, meg a szüleik is. Azért bőgnek, mert sajnos egész eddig nem ahhoz voltak szokva, hogy ha alvásidő van, akkor alvásidő van. Mindannyiuk érdeke. Ezt magyarázza nekik.
szept. 19. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!