Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, Anyukák akik egyedül...

Kismamák, Anyukák akik egyedül maradtatok várandósan, Ti hogyan tettétek túl magatokat rajta? Mi a Ti történetetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

20 hetes kismama vagyok, 28 éves, és a párom (33/F) akivel terveztük ezt a babát, ráadásul több mint 1 évet vártunk rá mire sikerült, 2 hete úgy döntött ő ezt az egészet mégsem akarja, neki nem hiányzik a gyereksírás, és elhagyott, azóta nem is keres sehol, nem érdekli mi van velünk… Amúgy, az egyik barátnőm egyébként látta a volt élettársával egy kávézóban beszélgetni…

Borzasztóan magam alatt vagyok, mindig is féltem attól hogy így járok, mivel anyukám is egyedül nevelt fel és tudom mennyire nem egyszerű.

Rengeteget sírok, ne ítéljetek el, de sokat eszembe jut hogy lehet jobb lenne véget vetni az életemnek ☹️

szept. 15. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%

"10 hetes terhes voltam, mikor mondtam neki (előtte nem akartam, mert volt már egy vetélésem"

Hát, meg is érdemelted, ne haragudj. Kire tartozna a terhesség vetéléssel együtt, ha az apára nem??? Pont úgy bánt veled, mint te vele.

szept. 16. 07:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen hogy lelket öntöttetek belém. 🙏

Kedves 7-es nagyon jól megfogalmaztad hogy nekem is mi fáj a legjobban, a családkép amit elképzeltem a gyerekemnek.

Természetesen az apuka mostmár hiába fogja meggondolni magát (amire nem sok esélyt látok) tudom hogy ha meg is bocsátanék akkor egy másik alkalommal megtenné újból hogy elhagy…

Remélem hogy évek múlva, amikor már ismét fogok merni bízni egy férfiban, rá fogok találni egy olyan emberre aki szeretni fog a gyerekemmel együtt, és akivel lesz még esélyem egy teljes, szép családra, csak jelenleg még nagyon sötétnek látom a jövőm 🙁

szept. 16. 08:20
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

8- as vagyok.

Az en kisfiam mar 9 eves.

Igen, sajnos az sokszor bennem is megvan, hogy nem tud rendes csaladban felnoni a gyerekem.

De gondolj csak bele, van - e egyaltalan “ rendes “ csalad ?

Mikor minden második házasság válással végződik , És mikor már megvan a gyerek vagy nagyobb gyereknél sokkal rosszabb, rosszabbul érinti őket mintha már ebbe nő bele.

Aztán itt is mennyiszer lehet olvasni a gyakorin hogy a férjek nem segítenek semmit , egyedül csinál a no mindent.

Állandó a vita és veszekedés.

Hát de tényleg, kinek hiányzik ez , ketten szépen el lesztek nyugalomban.

Házasok voltatok? Ittmajd az apasági nyilatkozat lesz a kérdés , ha nem vagytok hazasok, hogy akkor egyáltalán rajta akar - e lenni . Ha nincs rajta , akkor nem kérhetsz gyerektartást , viszont ha rajta van , akkor meg sose szabadulsz meg tőle, mindig ott lesz, mindenbe beleszól, Mindenhez kell az engedélye.

szept. 16. 08:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem adtam volna érte ha a terhesség alatt lép le, nem a gyerek 1,5 éves korában...

4 éves koráig hébe-hóba jött, persze az ígéret minden 2. héten még volt.

Gondolhatod mit élt át az a szerencsétlen gyerek. Mindig ott ült összepakolt cuccal és Ben jött.

Volt olyan hogy azt kamuzta hogy nem jó az autó. Mondtam sebaj, elviszem én (oda-vissza 80 km, ugye ez kétszer egy nap. A gyerek miatt simán megtettem volna) persze akkor gyorsan kitalált mást...

Már 6 éve nem jelentkezett, szépen csöndben lelépett.

A férjem apja helyett apja neki.

szept. 16. 11:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mióta voltatok együtt? Volt valami jele ennek? Milyen volt a kapcsolatotok?
szept. 16. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagyok a helyzetedben, mert mi együtt vagyunk a férjemmel, a gyerekünk már egy éves lesz. De igaz az, hogy a gyermek a világ minden kincsenel többet ér. Nyilván a családom többi tagja is nagyon fontos számomra, de az életem értelme ő. Te is megérted ezt majd, ha megszületik. Sok kitartást, és boldogságot kívánok! ❤️
szept. 16. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!