Kartya gyujtes a szulok tiltasa ellenere. Egyetert vagy sem?
Figyelt kérdés
Minden korosztalynak megvan az amit gyujteni szeret,cserelgetni,venni.
Az en idomben a kosarlabdas kartyak voltak, majd jott a dragon ball es a pokemon,star wars. Az en szuleim ezt sosem tamogattak,mondvan haszontalan.
Ennek az lett az eredmenye,hogy az elso es masodik keresetembol kb csak DBZ kartyakat vettem tobb 10ezer forintert. Csak mert egesz eletemben vagytam ra. De akkorra mar idosebb lettem,nemhozta vissza a gyerekkori varázst.
Mennyivel lett volna jobb ha kiélem ezt a hobortot gyerekkorba es nem koltok ra kesobb tobb 10ezreket... utolag belegondolva sokkal (ennek mar vagy 20 eve).
Jobb ha engednek a szulok? Vagy a tobbi szulo is igy gondolkodik,hogy haszontalan hobort,ertektelen,nem kell a gyereknek?
szept. 13. 08:47
1/3 anonim válasza:
Én engedném, sőt örülnék is neki, ha lenne a fiamnak valami hobbija a számítógépezésen kívül.
2/3 anonim válasza:
Valóban haszontalan, erre a gyerek is rá fog jönni, ha majd idősebb lesz, de ezt nem a szülő dolga eldönteni. Ha a gyerek akkor, abban az életkorban nem tartja haszontalannak, mert számára valami miatt szórakoztató (akár a gyűjtés miatt, akár a kártyák kinézete vagy a rajta szereplő tartalom miatt), akkor az szórakoztató lesz és kész. Nem lehet elvárni, hogy a gyerek már akkor felnőttként viselkedjen és felnőttként gondolkodjon és felnőtt dolgokat szeressen, amikor még nincs erre szüksége.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos engem a szulok mindig a hasznossagra neveltek. Olyan ajandek ami hasznos. Igy kaptam a fa ala karacsonykor egy szinonimaszotarat. Eletembe nem nyitottam ki 1x sem, utaltam. Nem is ertem,hogy jott nekik.
szept. 13. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!