Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Beteg az egész család de 15 hónapos kisfiam meg ijeszt. Nem lázas nem látszik betegnek mégis ma nem használja a jobb kezét és sír ha hozzá érek és meg emelem. Holnap lesz csak orvos addig mit tegyek?
szept. 11. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Vissza kell vinni az ügyeletre és megmondani, hogy mézet kapott. Idegrendszeri tünetei vannak.
szept. 11. 21:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Mondtam de az orvos szinte ki nevetett. Szerinte mivel már el múlt 1 éves nem lehet tőle semmi baja.
szept. 11. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Vidd vissza mindenképpen, ha nem kezelik tartósan is maradhat. Mondjad a mézet meg a botulizmust, meg minimum, hogy megröntgenezik mert akár kizgorhatott a karja vagy ilyesmi.
szept. 12. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Ne hagyd már magad lerázni!Látod,hogy a gyereked rosszul van,és te eljössz?A férjed meg mi az,hogy nem hajlandó kórházba vinni? Akkor hívjál taxit,vagy mentőt.Ha meghal a gyerek,vagy maradandó károsodasa lesz, akkor is ilyen nyugodtan elfogadod ezt?Mondtam,hogy nem akarnak majd dolgozni,de hogy az én gyerekemet nem küldték volna így haza,az tuti.Ne legyetek már tutyi-mutyik!Tessék kiállni magatokért.Felháborító amúgy,ami manapság az állami egészségügyben megy,és most lehet itt elkezdeni orvost,ápolót,stb védelmezni,meg hasonlók,de ez kritikán aluli,hogy az ember nyugodtan elpatkolhat.Abszolút tojók a politikára,de nekik ez a munkájuk,amit el kellene végezni vagy el kell menni mást dolgozni.Igen,tudom,hogy így is sz@r nekik,még kevesen vannak,stb,de ez nem normális,hogy egy idegrendszeri tüneteket mutató kisgyermeket elzavarnak,hogy semmi baja!Ahogy az sem,hogy egy 80 éves,kiszáradt,járni alig tudó ember 3 órát vár a mentőre,majd a sürgősségi osztályon újabb 8!!!!órát arra várva,hogy osztályra kerüljön.Fenyegesd őket a betegjogi képviselővel,meg sajtóval.El ne gyere anélkül,hogy rendesen megvizsgálnák azt a szegény gyereket.
szept. 12. 11:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Kórházban vagyunk gyerek orvos azonnal be küldött. Botulizmust élből ki zárta mivel 15 hónapos a gyerek így nem lehet attól. Ma reggel amúgy már emelte a jobb kezét meg fogott is vele de látszólag fájdalmai vannak. Röntgenre várunk. Meg lesz ultrahang is. Labort nem kért az orvos. Egyszerű ràndulásra ficamra gyanakszik. Nem tudom mit gondoljak. Nekem ez több mint gyanús.
szept. 12. 12:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok kérdező? Kiderült valami?
szept. 12. 14:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen képzeld könyök ficamot kapott a kicsikém. Le voltam döbbenve. Álmomban nem gondoltam volna hogy ilyen történhet. Úgy válhattak minket ott a kórházban minta valami vérengző vadállatok lennénk. Nem is tudtam hogy történhetett ilyen. Persze hamar meg lett a válasz nagyobbik fiam sírva fakad hogy az ő hibája mert amíg mi orvosnál voltunk és a nagyi vigyázott rájuk akkor a kicsi be ment a szobájába és szét törte a legó autóját. Dühében meg fogta a karjánál fogva és úgy ragadta végig a folyosón. Mind ez addig történt amíg anyósom mosdóban volt. Persze nem haragszom rá. Sőt elég rendesen meg beszéltük ezt a dolgot és meg ígérte több ilyen nem fordul elő és ha baj van akkor azonnal szól. Kicsit bűntudatom van most úgy érzem több figyelemre vagyik ez a nagy legény.
szept. 12. 19:09
 18/18 A kérdező kommentje:
*vallattak bocsánat autó korrekt. Minden esetre tanuló pénz volt ez. Ha bármi baj van érdemesebb magánba menni ha meg engedheti magának az ember.
szept. 12. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!