Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Beteg az egész család de 15 hónapos kisfiam meg ijeszt. Nem lázas nem látszik betegnek mégis ma nem használja a jobb kezét és sír ha hozzá érek és meg emelem. Holnap lesz csak orvos addig mit tegyek?szept. 11. 14:44
1/18 anonim válasza:
Ügyeletet hívd fel, hogy ebben az esetben mit tegyél.
2/18 A kérdező kommentje:
Nem mentem sajnos sokra az ügyelettel. Majdhogynem el küldtek a francba miután nagy nehezen fel vették a telefont. Mondtam mi a probléma és a válasz az volt hogy csak kimerült és azért hanyagolja a jobb kezét.
szept. 11. 15:20
3/18 anonim válasza:
Vidd be az ügyeletre.Ne hagyd magad lerázni.Mostanában sehol nem szeretnék dolgozni az egészségügyben,pláne nem az ügyeleten,de ha határozott vagy, akkor kénytelenek lesznek.Ha el akarnak hajtani, akkor megmondod,hogy beviszed a sürgősségire,és egyúttal telefonálást a betegjogi képviselőnek is.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm le is viszem.
szept. 11. 16:34
6/18 A kérdező kommentje:
A méz okozhat gondot 1 éves kor felett?
szept. 11. 16:34
7/18 anonim válasza:
Okozhat.Botulizmus létező gond még felnőtt esetében is,csak mivel erősebb a szervezet, kevésbé veszélyes.
8/18 A kérdező kommentje:
Végig ültük az ügyeletet. Úgy tűnt normális az orvos. Még vizsgálta kérdezte mit evett ivott a gyerek. Aztán mondta nincsen semmi baja megyünk haza. De én tudom hogy van. Nem tudja meg mozdítani a jobb karját. Logatja mint egy rongy baba. Ha hozzá érek fáj neki és sír. Nem tud mászni járni sem szeretne. Ülni is csak akkor ha fel van ültetve. Holnap majd akkor el viszem a rendes gyerek orvoshoz. Gondolkodtam azon hogy a kórházba esetleg tudnának segíteni de oda meg férjem nem hajlandó el vinni minket mert nincs annyira jól.
szept. 11. 18:46
10/18 A kérdező kommentje:
Torok fájás, köhögés, orrfolyás, férjemnek a dereka fáj nekem a fejem meg a fülem, nagyobbik gyereknek a lába a pici meg nem tudja meg emelni a jobb karját teljesen rongy baba efektusban van. Ha hozzá érek a kezéhez akkor visit a fájdalomtól. Most kapott mézet úgy először és rögtön ez a botulizmus jutott az eszembe. Senkinek sincs amúgy láza.
szept. 11. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!