Akinek Pierre cardin esernyőre csukható babakocsija van, bevált-e?
Figyelt kérdés
Vélemények érdekelnének PC sport babakocsiról(olyanról, ami nem több funkciós, hanem csak sport, ülős változat.) Boltban olyan 20 ezer Ft környékén láttam, de érdekelne, hogy mennyire bírja a strapát. Ha ilyet használsz, kérlek, írd meg, hogy a kerekei mennyire koptak el, jól irányítható-e (hosszabb idő után is) vagy inkább csak egy gyereket bír ki? vagy még annyit sem? Korábbi sport babakocsinkkal megjártuk, nagyon hamar elkopott, tönkrement, most újat kell vennem, ezért érdekel. Vagy ha valakinek esetleg van egy tuti tippje (sportkocsi, esernyőre csukható) akkor kérem, írja meg.Köszönöm!2010. nov. 3. 10:57
1/1 anonim válasza:
pierre c. bébé go 621 babakocsink van.
Nálunk két gyereket kibírt, nem kíméltük, sokat használtuk.
esernyőre csukható, könnyű, könnyen irányítható.
Két fokozatban dönthető, inkább csak ülő pozíciók.
A kerekei egyáltalán nem koptak el, maga a kocsi a második gyerkőcnél már kicsit nyikorgott, de nem vészesen.
Amit én nem szerettem benne, hogy a tető elég kicsi, nem sokat takar és a csomagtartó-háló is elég picike.
Összességében viszont én nagyon szerettem, könnyen kezelhető kocsi és kényelmes a gyerkőcnek (nem olyan szűk, mint sok más esernyőkocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!