Erdei Sára névről vélemények?
Figyelt kérdés
Erdei a vezetéknév és megtetszett a Sára név. Hogy tetszik nektek? Vállalható így együtt?szept. 10. 14:20
11/23 anonim válasza:
Én javasoltam a másik kérdésed alatt a nevet, örülök, hogy megtetszett. Szerintem nagyon jó így együtt, nem túl hosszú, nem túl rövid, könnyen kimondható és felnőttkorban is megállja a helyét.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)örülök, hogy tetszik másoknak is :). Persze nem biztos hogy ez lesz de valószínű.
11.,igen onnan juttot eszeme hogy külön megkérdezem :D köszi a tippet, mert azóta nagyon megteszett!
szept. 10. 17:09
13/23 A kérdező kommentje:
5.nem tudom én még nem pontoztam senkit :/
szept. 10. 17:09
14/23 A kérdező kommentje:
6igen, emiatt is érdkelődtem de őszintén első blikkre nem jutott eszembe ez, és lehte másnak se fog, alapból minden nevet lehet csúfolni, ez még a kevésbé gázos nem? most a sár nem olyan eget rengető és meg fogják szokni szerintem. Vagy másik mit gondolnak erről a sár dologról? Gázos nagyon?
szept. 10. 17:11
15/23 A kérdező kommentje:
Meg max a gyerekek fognak ezzel gnyolodni ha nagyon akarják, felnőttkorban szerintem megállja a helyét, nem?
szept. 10. 17:12
16/23 anonim válasza:
Igen, épp ezt írtam a 9-es kommentemben.
17/23 anonim válasza:
Szép, én adnám. De kinek mi. Persze a sára megszokott régi név de nekem tetszik.
18/23 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyi embernek tetszik a név :).
szept. 10. 18:20
20/23 anonim válasza:
2 fiam van, ha lett volna lányom is, Sára lenne. :) a gyerekek pedig nagyon kegyetlenek tudnak lenni, ha valamiért csúfolni akarják akkor fogják is, bármi legyen a neve. Ha nektek tetszik, bátran adjátok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!