Mit tesztek, ha beiraszt a légzésfigyelő és valóban leállt a baba légzése?
mi amikor megvettük,volt egy 2 órás tanfolyam is a kórházban,ahol vettük,egyébként leírás is tartozik a készülékhez,hogy mi a teendő riasztás esetén.nekünk beriasztott mikor a kislányunk 7 hónapos volt,megmentette az életét!!szerencsére elég volt felkapni az ágyból,magához tért ennyitől is.de tudtam volna hogy mit kell tennem ha ennyi nem elég,megtanultam a tanfolyamon.
mindig fontosnak tartottam hogy legyen légzésfigyelő,sosem bocsátottam volna meg magamnak,ha mégsem veszem meg..
Általában elég, ha csak kikapod az ágyból, egyből "eszébe jut" levegőt venni.
Nekem jelzett már 3-szor, és 1 hónapos a babám:
1. bénán raktuk össze, azért jelzett
2. lekúszott róla, és nem érzékelte a kütyü
3. mintha elfelejtett volna levegőt venni a babám, vagy nem tudom, miért riasztott, de mikor kivettem az ágyból, csak nézett rám, hogy mit képzelek én, hogy nem hagyom aludni.
Remélem komoly baj nem lesz, mivel nem vagyok eü-végzettségű.
De örülök, hogy van ez a kütyü, engem megnyugtat, sokkal jobban alszom én is így.
Üdv
Szia!
Nekem riasztott már! Kivettem az ágyból a kisfiamat és ráztam egy ideig utána vett levegőt szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!