Nagyobb cumi baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Babám 4 hónapos lesz szeptember 16.án.
Az a kérdésem, hogyha nagyobb cumit használ az baj? És ha igen miért? (A cumi papírjára 6 hónapos kor volt irva) sajnos nem figyeltem milyen cumit vettem neki, csak mikor hazáértem és kibontottam
szept. 3. 21:16
1/5 anonim válasza:
Csak a méretben van különbség. Én az újszülöttet adom neki végig, mert a 18 hónapos az már akkora, mintha egy gumilabda lenne a szájában. A női mell sem ugrik méretet fél évenként, akkor minek teletömni az egész kis száját. De nem, semmi baja nem lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ő 4 hós lesz és ez a cumi 6hós kört írt nem 18 hós
szept. 3. 21:48
3/5 anonim válasza:
Ezt csak úgy általánosan írtam, hogy ha legközelebb veszel cumit, akkor én minél kisebbet vennék, nem követném a hónap ajánlásokat. Elvileg 3 havonta érdemes kidobni őket, mert tönkremegy az anyaga, ragacsos lesz, beleivódik a gumiba mindenféle.
4/5 anonim válasza:
Nincs szerintem nagy különbség 2-6 és 6-16 közötti méretben mondjuk MAM cuminál.
Annál szerintem a 0-2 hó és 2-6 hó közöttinél sok a különbség méretben, de mivel 4 hónapos és nem 1, semmi baja se lesz tőle.
Nekem a lányom nagyon picike volt, 3 hónaposan még akkora volt a szájában a 2+ hos cumi, hogy 0-2 hós cumi volt még neki, szóval babafüggő is, te látod hogy áll a szájában.
5/5 anonim válasza:
#1 vagyok, nekünk Bibs cumi van, ott 3 méret van, és nagyon nagy a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!