Mi a véleményetek egy piercinges anyukáról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 20:05
11/20 anonim válasza:
Nekem már két gyerekem volt, mire piercingem lett. Nincs abban semmi rossz :)
12/20 anonim válasza:
3 piercingem van 1 tetkom 7hós a fiam,férjemnek 2 tetkoja van:)
13/20 anonim válasza:
Ha piercinget akarsz hát rajta :)nem az ördöggel fogsz lecimborálni :D
nyugodtan csináltasd meg és legyél büszke rá!
14/20 anonim válasza:
Nekem köldök piercingem van, és terhesség alatt vettem ki, amikor kezdett nagyobb lenni a pocakom. Most meg már hogy eltelt 1 év, és kezdek valahogy kinézni, visszaraktam. Nincs ebben semmi rossz...
15/20 A kérdező kommentje:
És kinek hol van még a piercingje?
2010. nov. 3. 12:48
16/20 Brigitta04 válasza:
Szia.
Nekem kb 10 éve an piercingem és tetkom meg még több ideje.A terhességem utolsó heteiben vettem ki hátha alapon.Igaz nekem a nyelvemben van.Miután megszültem elöször ugy gondoltam,hogy nemteszem vissza de aztán rájöttem nem ettöl vagyok jó vagy rossz anya.:)
35 éves,5 hónapos kisfiú anyukája
17/20 anonim válasza:
Szia,nekem is van,34 vagyok 3 gyerekkel,1 tetkóval,2 piercinggel,egy a köldökömbe,kb 5 éve,egy az orromba,kb 8 éve,a gyerekeim 13,3,és 1 évesek,és ugyanolyan anyjuk vagyok mint más.Lehet,hogy ez így leírva furcsa de ha látnál szerintem tök normálisan nézek ki,nincs rajtam semmi rendkívüli.Tök hétköznapi életem van,Nyugodtan csináltasd meg.
18/20 anonim válasza:
szerintem menő :'DD csak a gyerekednek is engedd majd ha szeretne.:DD deazért remélem nem monroe-t (szépségpötty) akarsz :S
19/20 A kérdező kommentje:
Hát pedig ez talált! :) Azt csináltattam! :) Ez gáz,vagy csak alapból nem tetszik?
2010. nov. 6. 11:38
20/20 anonim válasza:
Nekem az orromban van, és eszembe sem jutott, hogy ezért rossz anya lennék. 14 voltam, amikor belövettem, végig kitünő tanuló, még versenyekre is jártam, azután pedig üzletvezető-helyettes lettem és a kutyát sem zavarta a piercingem... Mondjuk az a fajta nekem sem tetszik, de az a lényeg, hogy neked igen és jól érezd magad vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!