Inkább ilyen vékony, nőies, szép, szaténköntöst vegyek, vagy ilyen vastag, stílustalan, csúnya, "plüss" köntöst vegyek? Terhességre, babázásra, kórházba.
Figyelt kérdés
aug. 26. 12:53
11/17 anonim válasza:
Én nem is használtam. :D vittem egy vastagabbat (márciusban szültem), de maradt is a táskában. Sok értelme nincs. Másik gyerek nyári, akkor nem is vittem.
12/17 anonim válasza:
Nekem nem volt semmilyen.
Nem kötelező a köntös.
13/17 anonim válasza:
Én vettem köntöst, vékonyat, mert láttam, hogy valamiért mindenki visz. A 3. gyerekem várom, de még mindig gőzöm sincs, hogy mit kéne vele csinálnom. Miért jobb, mint a törölköző vagy normális ruha? Hálóing helyett a szülőszobán? Nálunk ott kórházi hálóinget adnak, ha tetszik, ha nem, úgy kellett könyörögnöm, hogy a melltartó hadd maradjon rajtam. A kórházi bentlét többi részén meg inkább rejtve tartottam a potrohomat. Ott van rajtad a csábos pelusod, előrehajolsz, és lát mindenki. Na mindegy. A lényeg, hogy akkor sincs semmi, ha nem veszel köntöst. :)
14/17 anonim válasza:
Nem vittem.
Napközben normálisan felöltöztem, nem volt szükségem köntösre.
Éjjel meg minek a köntös?
Pizsama volt rajtam
15/17 anonim válasza:
nekem nem volt köntösöm mikor a gyerekeimet szültem most hogy már felnött illetve kamasz a gyerekem, van itthonra ha fázom egy piros puha köntösöm .
16/17 anonim válasza:
Második gyerekem születésénél nem is vittem, mert már az elsőnél rájöttem, milyen felesleges.
17/17 anonim válasza:
Nekem van egy plüss itthonra, télen szeretem, de már az első gyereknél sem vittem a kórházba. Baromi sok helyet foglal és 40 fok van a gyermekágyon télen-nyáron, így felesleges is lett volna. Az én lelkemnek jót tett reggel felöltözni (rövidnadrág, szoptatós trikó), így értelme sem lett volna a köntösnek. Most a második szülésre is így készülök. Akkor áldozz rá, ha otthon is használni fogod, egyébként felesleges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!