Adtatok/adnátok a szülésznőnek valamit, ha nagyon meg voltatok/volnátok elégedve vele? Apróságra gondolok, nem hálapénzre (csoki, bonbon,virág stb)
Figyelt kérdés
aug. 22. 08:48
1/6 anonim válasza:
Lehet adni bonbont vagy csokit, nagyon jól fog esni, mert az orvosok sokszor lekezelőek velük, pedig a munka a nagy részét a szülésznők végzik. Nagyon jól fog neki esni. A feleségem megkérdezte e teljes nevét a szülésznőnek, hogy beleírja a babanaplóba és már az is nagyon jól esett neki.
3/6 anonim válasza:
Mi a közeli étterembe vettünk utalványt (nyilván értéhatáron belül), jól jön majd ügyeletben egyszer, nagyon örült neki.
5/6 anonim válasza:
Mi vittünk egy 16 szeletes tortát az osztályra, mert mindenki annyira kedves, aranyos, törődő, figyelmes és nem utolsó sorban jófej volt.
Állami kórházban szültem.
Az sztk-ba meg csokikat és minőségi kávét vittem a terhesgondozós nővéreknek meg az orvosnak aki végigkísérte a terhességem.
6/6 anonim válasza:
Én ápolónőként állandóan csokit kaptam. Három éves korom óta vagyok diabeteses :) Nyilván nem kötöttem soha a betegek orrára, és jólesett, hogy kedvesek, megköszöntem, továbbadtam, de ha valakinek személyesen akarsz kedveskedni, szerintem bátran kérdezd meg egy kollégáját, hogy van-e bármi nyűgje, mi is el szoktuk mondani, ha bárki érdeklődött, hogy x nem kávézik, y nem eszik édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!