Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 14 hónapos a gyerekem. Kb 2...

14 hónapos a gyerekem. Kb 2 hónapja tart nála, hogy amint kilépek a szobából ordít, jön utánam. Nem tudok tőle szó szerint semmit sem csinálni, se enni, se főzni, semmit, mert ordít ha nem mellette ülök. Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Már szinte mindent próbáltam, hátamra kötöm, kb 20 perc után ott is nyoszorog. Hiába adok neki ilyenkor bármit a kezébe, semm nem érdekli. Beszélek hozzá, énekelek neki semmi, csak áll elem és ordít. Az egyedüli dolog sajnos a tévé, ami lekoti, ilyenkor főzök stb. De azt meg utalom, mert a csapból is az folyik, hogy milyen káros. Erdekes, mert mastol nem hallom, hogy ezt csinalna a gyereke, baratnoim azt mondjak az övéik nem voltak ilyenek. Tanácstalan vagyok, és már úgy érzem nem bírom idegileg.
aug. 15. 10:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Normalis sajnos, de ezt ki kell varni.

En mar 5 honapja varom, hogy muljon el 🤣

Viszont hullamokban jon, az elso 3 honap nagyon durva volt, azota meg egyik nap ilyen, masik nap olyan.

De allitolag 2 eves korig tart.

aug. 15. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, nalunk nincs tv. Fozni vagy a ferjem szokott vagy en delutan, 2 napra elore.

Hazimunkat is felosztjuk, de amit tudok megcsinalok, ha hagyja napkozben, ha nem akkor nem.

Hidd el, magaddal cseszel ki ha raszoktatod a tv-re, mert fuggo lesz. Es meg annyira picike :((

aug. 15. 12:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Tudom, utalom a tévét, hogy nézi. Egyébként mi sem nézzük egyáltalán. De nem tudok már vele mit kezdeni. És lelkileg hogy viseled? 5honapja tart? És így hogy néz ki a napotok? Egész nap mellette vagy?

2 éves korig??? Jézusom 😵‍💫

aug. 15. 13:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Mellette kell ulni vagy fel kell venni. Hat igy nez ki egy napunk, ezeket valtogatom. Illetve babakocsiban elvan most meg, bar egyre kevesbe, de regebben meg ez volt a menekules, hogy sokat setaltunk; addig se kellett cipelni. Most inkabb o akar ugye menni kint, de igenyli, hogy a kozeleben legyek, tul messzire nem mehetek akkor se, ha kint vagyunk az udvaron.

Ha felallok valamit csinalni, akkor sokszor sir, de van amit muszaj. Pl nem fogom az olemben tartani kakilas kozben, nincs az az isten 🤣🤣 Nekem is nyilvan vannak szuksegleteim.

Egyebkent 15 honapos koratol kezdve mar latom az alagut veget, mert mar vannak tok jo napjaink, amikor sokkal kevesbe igenyel engem. De ez meg hullamzo, mikor milyen kedve van.

Annyi a szerencsem, hogy az apjat is elfogadja, szoval ha o delutan hazajon, akkor o az isten.

Ez nekem igy teljesen megfelel :D

aug. 15. 14:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudod főzés közben beültetni az etetőszékbe és adni neki gyümölcsöt meg kekszet? Esetleg kis játékokat..
aug. 15. 16:49
 16/17 A kérdező kommentje:
Csak max 5 percig működik, aztán sír, hogy ő kiszáll.
aug. 15. 17:08
 17/17 anonim ***** válasza:
És nem pakolhatja addig ki a konyhaszekrény alját? Rendezd át, ha nem bababarát, mert ez ilyen. 5-10 perc alatt visszapakolsz. Ha nem ölben akar végig lenni, akkor nem értem a problémát.
aug. 15. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!