Tényleg eltörlik a Gyes melletti 8 órás munkavállalás lehetőségét?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy az új kormány meg akarja szüntetni hogy Gyes mellett 8 órában lehessen dolgozni! Ti mit tudtok róla, igaz ez???2010. nov. 2. 08:35
1/5 anonim válasza:
A tervek szerint igen. Hamarosan szavaznak róla, a hirekben tuti hallani fogod.
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Most fognak majd dönteni róla...
Sajnálom,mert nyáron lesz a kisfiam 2 éves, és akkor megyek vissza dolgozni.
3/5 anonim válasza:
És aki a tartósan beteg gyermeke okán kapja a GYES-t? Erről lehet már tudni valamit?
4/5 A kérdező kommentje:
Én is jövő januártól megyek vissza 8 órába dolgozni, a fiam két éves. Nagyon jó lett volna az a havi 25 ezer.... :(( Dühös vagyok hogy pont most veszik el!!!
Utolsónak: Sajnos arról semmit nem hallottam.
2010. nov. 3. 19:16
5/5 anonim válasza:
Megjegyzés: a legfrissebb hirek szerint a törvényjavaslat azt tartalmazza, hogy gyes csak max. 6 órás munka mellett járjon januártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!