Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez pozitív lesz?...

Szerintetek ez pozitív lesz? Nem várt előtt 5 nappal készült tesztek.

Figyelt kérdés
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=259IMG_20240810_160331.jpg

aug. 10. 16:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer teszteltem sokkal korabban, halvany pozitivat. A nemvart napjan szepen meg is jott, akkora pofaraeses volt..
aug. 10. 18:10
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Ezek negatívan tesztek.De 5 nappal előbb nem fogja a teszt kimutatni.Majd mindjárt lesz,aki ezt cáfolja,de nem így van.Reklámfogás a tesztes dobozokon.
aug. 10. 18:12
 13/20 anonim ***** válasza:
17%
Én meg látom mind a ketton a halvány második csíkot. Tesztelj 2 nap múlva reggeli vizeletbol.
aug. 10. 20:38
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
13! Az csak a reagens helye. Azt látod. Ott LENNE a rózsaszín csík.
aug. 10. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

"Én meg látom mind a ketton a halvány második csíkot. Tesztelj 2 nap múlva reggeli vizeletbol."

#20:38 remélem csak viccelsz..

Ne add a kérdező alá a lovat.

Elhiszem, hogy szeretné látni azt a vonalkát (ahogy még sokan mások is - a sajátjukon), de az akarattól nem lesz ott semmi, ami boldoggá tenné a tesztelőt!

aug. 10. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
NAGYON halvány második csík van mindkettőn. Ez még nem biztos, hogy terhesség. Egy hét múlva meglátod, hogy késik vagy nem és tesztelj újra.
aug. 11. 07:59
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

16!

Az a reagens HELYE! Már leírtuk. Ott lenne a rózsaszín csík. De nincs.

aug. 11. 08:43
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
Én meg írtam hogy NAGYON halvány csík. Nekem is ilyen volt, egy hét múlva erő s pozitív lett belőle, és lám, itt a lányom.
aug. 11. 08:45
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező én is látom mindkettőn a masodik csíkot, szerintem ha van teszted este és reggel is csinálj egyet, nekem este mindig erősebb volt mint reggel. A többiek csak nem akarják hogy csalodj, mert tényleg korai
aug. 11. 10:38
 20/20 anonim válasza:
Mi lett kérdező?
aug. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!