Mit tennél, ha találnál a földön egy plüss szundikendőt, amin látszik, hogy használták és valószínűleg imádták?
Zsebre tennéd, otthagynád, kidobnád?
Azért kérdezem, mert tegnap séta közben elhagytuk a kisfiam kedvenc plüss rongyiját, amit imádott, azzal aludt mindig. Kb. 10-20 perc múlva vettük észre, hogy kieshetett a babakocsiból, a párom visszament azon az úton, amin sétáltunk, de természetesen sehol nem találta. Az a gáz, hogy nem is kérdezte meg senkitől, hogy nem látták-e.
Ma is visszamentünk, de nem semmi.
A C&A-ban vettem 3 évvel ezelőtt, tehát már esély sincs rá, hogy még kapni ilyet. Semmi más nem kell neki, csak a "tita, tita" :) Egy élénk zöld színű cica vagy egér formájú plüss rongyiról van szó, ha esetleg láttátok :)
Szia, én a KIK-ben vettem a babámnak, macis-kutyás arcocskája van, hímzett, és nagyon szép, kis kör alakú, csillagokkal, felirattal, talán ha egy szebbet kapna le tudnád nyűgözni vele. Nem volt drága, úgy emlékszem 890,-Ft volt.
Mondd neki,hogy nagy fiúnak új titá jár :-)
- én nem elhagytam valamit, hanem kilopták a babakocsimból egy pillanat alatt a gyerekem plüssjátékát, borzasztó érzés volt!
Édesem....:(
a fiam a textilpelushoz ragaszkodik, szerencsére az pótolható, anélkül sehová sem indulunk. Egyébként én is fel szoktam tenni a kerítés alá stb., hátha megtalálják.
Nekünk van 2 db Pampers viziló morzsolgató kendőnk, ha gondolod, hogy segít, nagyon szívesen elküldöm!!!!
Ez az: [link]
Már kérdeztem a C&A-ban is, de sajnos nincs. Megnéztem a Teszveszen és a Vaterán is vagy 3000 aukciót, de nincs. Megkérdeztem az orvosi rendelőben is, hogy nem vitték-e be, de nem.
Több ötletem nincs :(
Tegnap végül vettünk egy másikat, mert délután már nem volt hajlandó elaludni sem, csak fél órát ordított a kiságyban :( Sajnos ő mindig is egyedül aludt el, sosem kellett altatni, ringatni, simizni stb, csak szorongatta a cicáját és szopizta az ujját. Így most segíteni sem tudok neki az elalvásban, hiába simiztem, ölelgettem, nem tudott elaludni.
Viszont este meg simán elalszik, úgyhogy nem értem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!