Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit teszel a Mikuláscsomagba,...

Mit teszel a Mikuláscsomagba, ami nem édesség?

Figyelt kérdés
Én diót, mogyorót, almát, esetleg aszalt gyümölcsöt. Valami más ötlet, apróságok?
2010. nov. 1. 10:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Arról nem esett szó, hogy mennyi idős a gyerek és arról sem, hogy "csoki mentes" lesz a csomag. Az volt a kérdés, hogy mit lehet bele tenni ,ami nem édesség. És szerintem elég kimerítő válaszokat írtunk.

Akár kis meséskönyvet(199 Ft- Trixi könyvek) is lehet, nagyobb gyereknek írószert, határidőnaplót.

Én úgy vagyok vele, hogy másoktól úgyis kap egy csomó édességet, legalább én, az anyja, figyeljek oda az egészségére!

2010. nov. 4. 08:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyszerűbb és olcsóbb puzzoot, gyümölcsöt. Tavaly kisautó és buborékfújó volt benne. Akkor volt egy éves.
2010. nov. 4. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mandarin, narancs, esetleg valami kis apró játék.
2010. nov. 4. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!