Mit teszel a Mikuláscsomagba, ami nem édesség?
Figyelt kérdés
Én diót, mogyorót, almát, esetleg aszalt gyümölcsöt. Valami más ötlet, apróságok?2010. nov. 1. 10:59
11/13 anonim válasza:
Arról nem esett szó, hogy mennyi idős a gyerek és arról sem, hogy "csoki mentes" lesz a csomag. Az volt a kérdés, hogy mit lehet bele tenni ,ami nem édesség. És szerintem elég kimerítő válaszokat írtunk.
Akár kis meséskönyvet(199 Ft- Trixi könyvek) is lehet, nagyobb gyereknek írószert, határidőnaplót.
Én úgy vagyok vele, hogy másoktól úgyis kap egy csomó édességet, legalább én, az anyja, figyeljek oda az egészségére!
12/13 anonim válasza:
Egy egyszerűbb és olcsóbb puzzoot, gyümölcsöt. Tavaly kisautó és buborékfújó volt benne. Akkor volt egy éves.
13/13 anonim válasza:
Mandarin, narancs, esetleg valami kis apró játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!