Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem kellett volna a gyógypedag...

Nem kellett volna a gyógypedagógustól valamilyen visszajelzést kapnunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég olvastam, hogy vannak olyan iskolák, óvodák, ahol a gyógypedagógus ad évi 2x visszajelzést a gyerekkel kapcsolatban, hogy hogyan haladnak, vagy van-e fejlődés. Ez mindenhol megvan? Kötelező lenne? Vagy ezeken a helyeken ez amolyan "extra"? Lehet, hogy csak a szakszolgálat felé köteles jelezni?

Októbertől kapja a gyerekem oviban a fejlesztést, de én semmit sem kaptam. Még egy szóbeli visszajelzést sem, nemhogy papír alapút. Sokat biztos nem érnék vele, mert év vége felé a gyerekem nevét sem tudta (egyszer találkoztam vele fél perc erejéig), és felmerült bennem, hogy ez így rendben van-e, hogy 0 kontakt, 0 visszajelzés.

Óvónők adnak évi 2x fejlődési naplót, de ahhoz sem volt ilyesmi csatolva.

Nem olyan életbevágó a kérdés, eddig nem is foglalkoztatott, tényleg csak ahogy olvastam ezt a dolgot egy facebookos csoportban, elgondolkodtam rajta picit. Köszönöm, ha válaszolsz, szép napot!

júl. 21. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk minden évben a gyermek jellemzésének (fejlődési mapló) egyik pontjában volt beírva a fejlesztő jellemzése.

Most iskolás. Itt félévkor és év végén kapunk táblázatos érzékelést.

júl. 21. 18:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor majd a következő alkalommal rákérdezek amikor a fejlődési naplót beszéljük át. Lehet ott volt, csak nem tértünk ki rá. 😊
júl. 21. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kapok az iskolai gyógypedagógustól semmilyen visszajelzést.

Egyszer én hívtam fel,hogy mondjon már valamit...

A lányom elsős.

júl. 21. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!