Ki nem bírta még meginni a cukorterhelésnél a cukros löttyöt? A reggelizős cukorterhelés mennyire megbízható?
én 3x hánytam ki
nekem a védőnő csinálta "reggelivel"
Anyának csak reggelise volt, igaz 14 és 16 éve (2 kistesómmal)
Istenem, ha már ez ekkora hisztivel jár, mi lesz veletek szüléskor?:D
Elárulom, egy 3-4 kilós gyereket kinyomni magadból rosszabb lesz, mint meginni a cukoroldatot.
Tegyetek bele citromlevet.
2!
ennek ellenére 2x szültem, köszi :)
1#
Hogy lenne hiszti bakker, amikor folyamatosan jön a hányásra való inger és azért küzdesz, hogy benned maradjon az a lötty?
Nem az íze a probléma🤦🏻♀️
7 hónapon át minden reggel kiokádtam az első folyadékot, amit megittam, persze majd pont ez a cukros szar lesz a kivétel.
2 gyereket szültem, de a cukorterheléses folyadékot mind a két alkalommal kihánytam. Másodikkal vészes hányás miatt kórházban ia voltam.
Össze sem lehet hasonlítani a szüléssel nyilván.
De azért köszi.
Én nagyon sokszor ittam már (voltam GDM-es, azóta meg IR-es), de az első terhelésemnél 1 órán keresztül hányingerem volt nekem is.
A reggelizős elvileg annyira nem pontos, mint a glukóz, azért itatják inkább a cukros oldatot. Bár ha gond van, akkor az látszani fog a reggelős vérvételen is, nekem a diétám elején volt 8-as mérésem is reggeli után, természetesen diétahiba miatt, de ezeket ekkor tapasztaltam csak ki. Terhelésem egyébként 8,8 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!