Anyukák, akik tinédzser korban szültek, mekkora a
gyereketek, hogyan sikerült fel nevelni?
Együtt nevelitek az apukával?
Figyelt kérdés
Én 19 vagyok és 1 éves a lányom, 18 évesen szültem.
Egyedül nevelem, de persze segítségem van (nagyszülők) párom nincs. Ti hogyan boldogultatok?
júl. 11. 11:29
1/10 anonim válasza:
Én 16 éves voltam most vagyok 21 fiam most 4eves nem soká tölti az 5dik életévét és van egy kislányom aki most lesz 1 éves párommal 8eve vagyunk együtt együtt neveljük vannak nehézségek de szerintem minden kapcsolatban én nagyon jól boldogultam egyedül voltam fiammal nem volt segítségem párom dolgozott most sincs segítségem és 2 gyerekkel is ugyan úgy boldogulok vannak nehéz napok de megoldom
júl. 11. 12:50
2/10 anonim válasza:
2 barátnőm van, akik 18-19 évesen szültek. Az egyikük utána még kb másfél évet volt együtt az apával, aki 20 éves volt akkor. Már 14 éves nagylány, a barátnőmnek kb alkalmi kapcsolatai voltak, most van egy 4 éves kapcsolata. A szülei és a nővére segítették mindenben. A gyerek amúgy egy nagyon ügyes, "normális" tini most. A másik barátnőm rögtön összeházasodott a párjával, azóta is együtt vannak. A férje szüleinek a házát építették át 2 lakásossá, a gyerek 3 éves volt, amikor felvételizett óvónőnek, mióta végzett pedig aként is dolgozik ott ahol élnek.
júl. 11. 13:34
3/10 anonim válasza:
Az egyik családtagom 18 évesen lett terhes, az apa nem ismerte el, hogy az övé, bíróság lett belőle, dns teszt, kiderült, hogy az övé, de csak fizet, nem kíváncsi a gyerekre, a nevére se vette. A második másik apukától lett, amikor már 7-8 éves volt a nagy, de azzal is szétment a csaj, most 28 éves, a szülei támogatják, nem tud elmenni dolgozni.
júl. 11. 14:03
4/10 anonim válasza:
2es miből gondolod hogy bármi ilyet csinált normális munkát képzeld el ikeaba dolgozik közöd van hozzá? Nem magadból kell kiindulni
júl. 11. 14:06
5/10 anonim válasza:
Nem tiniként ugyan, de 20 évesen szültem, akkor már egy éve házasok voltunk. Együtt vagyunk, 28. házassági évfordulónk volt tavasszal.
júl. 11. 14:14
6/10 anonim válasza:
Van egy baratnom, o 17,5 evesen szult, a parja akkor 27 eves volt. Rovid kapcsolatba (alig egy ev) erkezett a gyerek, ez 2001-ben volt. 2008-ban osszehazasodtak, azota egyutt vannak, iden 25 eve. Masodik gyerek nem szuletett, a “nagyfiu” 23 eves.
júl. 11. 15:05
7/10 anonim válasza:
egyet ismerek, anyaotthonban élt, végül 3 évesen lemondott a gyerekről, örökbe fogadták, azóta nem tudunk róla.
júl. 11. 17:14
8/10 anonim válasza:
Anyósom 15 évesen szült, együtt maradt a férjem apjával haláláig. Nehéz életük volt, de keményen dolgozott.
Egy osztálytársam 16 évesen teherbe esett. Ő lemondott a gyerekről valahogy és az anyja neveli, tehát a gyereknek a hivatalos gyámja, vagy nemtom kije a nagymamája, ő elment külföldre és nem jött vissza.
júl. 11. 19:59
9/10 anonim válasza:
Az egyik exemet az anyja 18 évesen szülte, utána még jött 3 gyerek. A férjével azóta is együtt vannak, albérletben nevelték fel a gyerekeket.
júl. 12. 07:02
10/10 anonim válasza:
Volt általános iskolai osztálytársnőm 14 évesen esett teherbe élete legelső aktusából. 15 évesen szült, megtartotta. Természetesen a gyerek apja már akkor kikerült a képből. 20-21 éves már a lánya, gyönyörű felnőtt nő lett belőle. Időközben külföldre költöztek.
Nem nagyon volt kapcsolata az évek alatt ahogy láttam, most van egy kb 4 éve tart, nagyon boldognak látszik de megérdemli, sok mindenen keresztül ment :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!