Fejbeütés utáni 2.napon hányás?
Figyelt kérdés
Vasárnap ütötte be a betonba a gyerek a fejét, ma hányt egyszer. Telefonon a kórházban azt mondták, hogy ha nincs más tünet, nem kell bevinni. Nem tudom, hihetek-e ennek. Te bevinnéd?2024. júl. 9. 14:53
1/16 anonim válasza:
Be !!! Agyvérzés lehet szivároghat stb ! Seegfej ügyelet tavgyogyito orvos ennyit tud !
2/16 anonim válasza:
Nem. 2 nappal esés után egy hányás az egyértelműen nem agyrazkodas miatt van, ha addig a világon semmi baja nem volt. A kórházban értenek hozzá
3/16 anonim válasza:
Hát két három napig kell figyelni a gyereket, ha ütés éri a fejét.
Mivel nektek vasárnap történt, még csak kedd van, igen, én bevinnem a helyedben.
Max haza küldenek ha nincsen baj.
4/16 anonim válasza:
Én is bevinném...inkább menjek 1x felesleges, minthogy tényleg legyen valami baja.
5/16 A kérdező kommentje:
Háziorvos elég vagy rögtön a kórházba vigyem?
2024. júl. 9. 15:23
6/16 anonim válasza:
Felesleges bevinni, nem lehet megbízni egyik orvosban sem már. Magunk vagyunk, nincs segitség..
7/16 anonim válasza:
3
Fogd vissza magad. Anyáddal, fickóddal, gyerekeddel beszelj ilyen stílusban, ne velem. A kérdező azt írta, egyszer hányt, nem "émelygett és okádott".
8/16 anonim válasza:
Amikor elesett akkor lett volna értelme bevinni. Semmi tünete a gyereknek. Egyszer hányt.
9/16 A kérdező kommentje:
Így van, ráadásul nem is sugárban. Utána mindent ugyanúgy csinált, ahogy eddig. Ez délelőtt volt.
2024. júl. 9. 15:26
10/16 anonim válasza:
Jó akkor ne vidd be.
Ha te jobban tudod, meg itt jobban tudják, hogy a gyerekeknek nincs baja mert egyszer hányt csak...
Te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!