Mit tegyek a hányás ellen?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok es egesznap hanyok.
Hol tobbszor hol kevesebbszer.
Reggel es delbe mindenkepp kijon az etel, este van hogy bennem marad van hogy az sem.
Ha dolgom van reggel mennen kell valamit intezni , hogy oldjam meg hogy ne hanyjam el magam a postan, a boltba vagy akarhol?
Nem fognak hulyen nezni ram?
Illetve eleg kellemetlen lesz a maszkot gyorsan lehuzni es zacskot elokapni.
Lehet elsem jutok odaig..
2021. nov. 14. 11:30
1/5 anonim válasza:
Nem kellemetlen, ez ezzel jár. Ha ki kell jönnie akkor ki kell. Sokkal kellemetlenebb visszatartani vagy ki se mozdulni miatta.
Hideg kólát sokan ajánlják, rajtam semmi se segített.
2/5 anonim válasza:
Sajnos ez nem olyan, amit vissza tudsz tartani! Én biztosan beszélnék az orvossal, mivel több folyadék távozik belőled, mint szokott. Lehet, hogy kapnál infúziót. B6 vitamint szoktak adni hányás ellen, de inkább beszélj az orvossal!
4/5 A kérdező kommentje:
Most vagyok 13 hetes.
Jobban voltam mar csak reggeli hanyas volt.
Most viszont kezd vissza jonni az egesznapos hanyas.
2022. jan. 3. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!