Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alig par honapos terhesen...

Alig par honapos terhesen miert nem szabad elkezdeni vasarolgatni a babanak? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Ez csak babona?

Mert azokban nem hiszek.

2024. júl. 9. 13:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
76%
Jaj hagyjátok már ezt, hogy babona...nem babona, hanem valószínűség számítás baszki, illetve a nagy számok törvénye.🙄🤦 nem azért nem vásárolgattam az első pár hónapban mert jaj akkor tuti elvetélek, hanem mert ha igen, nem szerettem volna nézegetni a baba cuccokat. Az első babàval 8 hetesen vetèltem el, tesómnak pedig volt egy terhesség megszakítása genetikai rendellenesség miatt, ami a második genetikai ultrahangon derült ki. Én ezek után nyilván nem szerettem volna vásárolgatni a 20.hèt előtt. Pedig prenàt is csináltattunk. Igen , igen bármikor történhet bármi , de azért na.
2024. júl. 9. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!