Poco bár és fogamzásgátló?
Hali.
Most kaptam az élettársamtól egy Pocobárt (kipróbálás képpen) vagy nem tudom mi a neve . A fogamzásgátlót 5hónapja szedem. Viszont fogalmam sincs merjem-e szîvni, hogy a fogamzásgátló hatása ne csökkenjen? Vagy nem befolyásolja egyáltalán? Kerestem a neten de semmi konkrétumot nem találtam.
Köszönöm a segítséget.
Beszéld meg az orvossal.
De én a helyedben biztos nem szívnám.
A hatasa nem csokken viszont dohanyzas hatasara megnovekedik sokszorosan a trombozis veszelye, fogamzasgatlo mellett.
Ezert nem szabad szivni. Mondjuk ez nem tudom milyen kategoria, de gondolom nikotinos, nem szivnam.
Elvileg nikotin tartalma 5% . Sose szivtam még ilyesmit. Kiakartam próbálni de ahogy reggel utána olvastam hát elgondolkoztam rajta.
Sajnos az orvoshoz csak időpontot kapnék ami min. 1 hónap :/
Eldobható elektromos cigi.
Az Elf Bar mizériát felváltotta a fiatalok körében egy nagyobb kapacitással bíró dohányzási trend a Poco Bar (ízesített, folyadékkal előre feltöltött, akkumulátorral ellátott, eldobható elektromos cigaretta) használata. Kapacitását tekintve ez egy termetesebb manórúdnak felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!