A második kisfiam miért nem szeret be menni a keresztanyukámhoz ?
Nagyon kedves és rendes a keresztanyukám ( de tényleg)a legkisebb fiam (2éves) nm szeret oda be menni mindig azt mondja hogy nem!
Meg hogy menjünk haza mikor ott vagyunk! Pl.. a nővérem gyereke meg szeretnék ott lenni.
Ezért nem értem mi lehet a gond.
Rengeteg fura oka lehet.
Gyerekként nekem is voltak olyan rokonok (leginkább nénik), akikhez nem szerettem menni, és nem is konkrétan velük volt bajom, inkább valami apróság miatt viszolyogtam.
Volt, ahol szokatlan, fura ("öreges") szag volt, volt, ahol valami számomra ijesztő, ismeretlen dísztárgy stb.
Esetleg azt próbáltátok, hogy máshol találkoztok?
Egyrész: csak 2 éves, ilyenkor nem olyan barátságos még sok gyerek olyannal, akit esetleg ritkán lát. Másrészt: nincs olyan ember a földön, aki mindenkinek szimpatikus. Harmadrészt: ahogy az 5-ös írja, lehet valami ott zavarja. "Furcsa" szag, dísztárgy, bútor, hangok, akármi.
Nekem a mai napig van olyan személy, akit rengetegen szeretnek (nekem sincs konkrét bajom vele, sose ártott stb), de nekem egyszerűen nem szimpatikus. Nyilván már tudom kezelni, nem úgy, mint egy kisgyerek, de attól még nem vágyom a társaságára és a "tisztelet körökön" kívül nem is beszélünk 🤷🏼♀️.
Apróság is lehet. Mondjuk nem tetszik neki a haja. A fiamnak a bátyám nem tetszett, de nála voltak jelek, hogy a szakálla miatt nem. Meg amióta levágta, onnantól semmi baja nem volt vele.
Lehet, hangosabb, mint amit megszokott. Lehet túlságosan közvetlen. Lehet a házzal van baja. Ilyenkor bármi lehet, csak találgatni tudnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!