Keresztanyukámmal nem beszélek mitcisnáljak?
Figyelt kérdés
keresztanyukámmal szó szerint nem beszélünk csak néha néha felköszöntjük egymást de én meg szeretném vele beszélni a problémáimat, lehet rossz kategóriába írtam, előre bocsi2023. jún. 1. 21:59
1/15 anonim válasza:
Regebben sem beszelgettetek? Hany eves vagy?
2/15 A kérdező kommentje:
16, és nem
2023. jún. 1. 22:14
3/15 anonim válasza:
Mi volt a kiváltó ok, hogy nem beszéltek?
4/15 A kérdező kommentje:
Csak szimplán nem beszélünk, semmi különös oka nincsen
2023. jún. 1. 22:18
5/15 anonim válasza:
Megkerdezhetem, h miert olyan szemellyel kivanod megbeszelni a problemaidat, akihez semmilyen (bizalmi) kapcsolat nem fuz?
6/15 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy nem fűződik csak nem keressük egymást, amúgy azért mert úgy érzem hogy benne bízhatok
2023. jún. 1. 22:24
7/15 anonim válasza:
Ha nem beszéltek, miért érzed úgy?
8/15 anonim válasza:
Ha siman nincs közös téma stb akkor felesleges ezt erőltetni.
9/15 anonim válasza:
Én a keresztelőmön "láttam" utoljára a keresztszüleimet. Anyám testvérét felkérték, mert úgy volt szokás, le is tudták egy életre a dolgot.
10/15 anonim válasza:
Kérdező: a kapcsolatfelvételt kezdeményezheted Te is, csak nem rögtön a bizalmas problémák elővezetésével.
Felhívod, vagy írsz neki: "Van -e kedve hétvégén találkozni, beszélgetni kicsit", "ilyen és ilyen programot csinálhatnátok közösen"...
Ha ezek működnek és úgy látod jópár hétig hogy jól fogadja a közeledést, akkor lehet a személyes problémákra térni.
Ha többször is elzárkózik, hagyni kell a kapcsolatfelvétel eröltetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!