Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni depresszíó. Ki...

Szülés utáni depresszíó. Ki hogyan élte túl? Milyen "tünetei" vannak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem tuodm,hogy nálam az volt-e,de én az első pár hétben isonyú rosszul érezte magam.

Császárral hoztam világra a babámat,ami fizikailag és lelkileg is nagyon-nagyon megviselt.

Én nagyon sokat sírtam,aztán egy pillanttal később már vigyorogtam mint a tejbetök.

Aztán megint sírás,és így tovább.

Persze mindezt ok nélkül.

Ezt szerintem csak úgy lehet átvészelni,ha van melletted valaki,aki mindent elnéz neked ebben az időszakban és nem bánt,hanem minden segít,igazodik a hangulatodhoz.

Nekem a Szerelmem volt ez a valaki,nem is tudom mi lett volna velünk nélküle.

Majdnem 6 hós kicsi fiú anyukája (aki már jól van:))

2009. jan. 6. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én sajna nem tudtam hogy ez depresszió, azt hittem csak én vagyok rosz anya, így nem is mertem senkinek elmondani. Állandóan sírógörcseim voltak, ha valaki eljött hozzánk alig vártam rácsukjam az ajtót máris bőgtem. Mindenkit utáltam és irígyeltem akinek nem volt babája. Sokszor éreztem hogy nem is szeretem a babámat, nem is kellett volna, csak nyűg stb. Huhh hát pokoli volt, kb 3 hónapos volt, amikor egyszer olvastam erről és rájöttem hogy depis vagyok, és nem rosz anya. Azután kezdett változni, majd el is múlt gyorsan. De nem kívánom senkinek...
2009. jan. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!