Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig lehet bírni alvás...

Meddig lehet bírni alvás nélkül? Volt vki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Másfél éves lányomnak most jönnek a rágófogai, óránként kelek hozzá. Nem vagyok az a könnyen visszaalvós típus, ezért pár napja felborult nálam az alvási rend, és egyszerűen nem tudok elaludni. Most 5 óra van, és még le sem hunytam a szemem. 72 órája nem aludtam semmit. Próbálok, de nem megy, nem vagyok álmos, viszont az egész testem fáj már a fáradtságtól és napközben szédülök, mintha be lennék rúgva. Napközben pont akkor jönne rám az álmosság, amikor a lányom nem alszik, de nem alhatok, mert nincs segítségem. Meddig lehet ezt még húzni? Mi lesz a vége?

Volt valaki ilyen helyzetben?

2010. okt. 30. 05:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Germicid-C kúpot próbáltátok a babádnak? Fájdalomcsill. és nyugtató is van benne. Az be szokott jönni alvásra!

A párod meg igenis álljon melletted, nem 72 óra után kellett volna, hanem 24, szerintem...

2010. okt. 31. 06:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket. A cataflánt és a gemicid kúpot még nem próbáltuk, minden mást igen, úgyhogy majd kipróbálom ezeket is.
2010. nov. 1. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!