Valakinek a rota oltas utan hasfajas etvagytalansag?
Figyelt kérdés
Nalunk 3 hetig tartott es nemtudom be e merjem adni a kovetkezot? Valaki aki hasonlo cipoben jart?jún. 6. 19:35
1/15 anonim válasza:
Nekünk rota oltás után kisfiamnál hasmenés volt. Átmeneti laktózintoleranciája lett. 4-5 hónaposan kb 3 héttel az oltás után derült ki, onnantól laktózmentes tápszert kapott. Most 9 hósan terheltem vissza minden okés vele.
Ahogy olvasgattam általában az első vagy a második oltás viseli meg őket, de mivel már találkozott a vírussal valószínűleg egy két nap hasfájással megússza majd.
2/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod
jún. 10. 15:36
3/15 A kérdező kommentje:
Esetleg megkerdezhetem milyen tunetei voltak a laktozintolerancianak?
jún. 10. 15:37
4/15 anonim válasza:
Hasmenés, napi 5+ széklet. De inkább napi 7. Akárhányszor evett szinte ment utána a hasa. Hasfájás is volt olyankor ameddig ki nem jött. Csak ennyi volt szerencsére.
5/15 A kérdező kommentje:
Koszonom, a lanyom 2 honapos koraig nagyon hasfajos volt aztan egy honapra megszunt oltas utan jott ujra elo ez a problema, szerencsere tul vagyunk rajta mert tenyleg semmit nem akart enni mar ugy volt korhazba kerulunk miatta, nagyon felek a masik adagtol de remelem hogy mar nem lesz ennyire szornyu a helyzetunk
jún. 10. 15:48
6/15 anonim válasza:
Hát nagyon szurkolok, hogy ne legyen. Amúgy már találkozott a vírussal, úgyhogy remélhetőleg 1-2 nap hasfájás max és átvészeli.
7/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
jún. 10. 16:10
8/15 anonim válasza:
Nekünk csak nyűgös lett tőle, igaz egyszerre kapta az agyhártyagyulladás ellenivel, így nem tudom mire fogjam... A kakija viszont 2 hétig zöld volt utána.
Az enyém anyatejes, így nem tudtam olyanokkal próbálkozni, hogy laktózmentes táp és hasonlók, a co-lactase csepp semmit nem használt.
9/15 A kérdező kommentje:
Es a masodik oltas utan szinten ugyanezek a mellekhatasok voltak?
jún. 14. 07:59
10/15 anonim válasza:
Azt még nem tudom, júliusban fogja kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!