Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Masnal is elofordult hogy...

Masnal is elofordult hogy maskepp viselkedik a babaja vele mint az apjaval?

Figyelt kérdés
Neha eszrevettem hogy ha en vagyok a 10 honapos babammal akkor nyugosebb de amikor megjelenik apa akkor hatalmas mosoly, nevetgeles, vihoraszas. Ma kint voltunk az udvaron, a baba a kocsiban, es amig a apja is vele volt minden jovolt, amiutan elment akkor mar nem passzolt neki semmi, nyugos siros lett. Nemmondom hogy mindig, de neha eszrevettem ilyen eseteket.

jún. 5. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te vagy vele a legtöbbet, apa pedig nagyobb újdonság. Nekem a 2,5 évesem ilyen. Velem sokszor egész nap unott, nem akar semmit csinálni, nyugoskodik. Aztán jön valaki, örömében ugrál, nyoma sincs az unottsagnak. Uncsi vagyok neki.
jún. 5. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Szerintem minden gyerekes átélte már ezt. Ne vedd magadra, sőt. Apa új, kevesebbet van vele, örül neki természetesen. Te ott vagy mindig, neked mondja a “gondját,panaszát”. Készülj fel, mert később te kapod majd a dackorszak nagy részét és a legtöbb rendetlenkedést is. Szívásnak tűnhet, de ez igazából annyit jelent, hogy benned bízik a legjobban, veled meri kifejezni magát ahogy akarja.
jún. 5. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ilyen az enyem. Elvan apával, nagyszülőkkel aztán amikor meglát jön hozzám ( vagyis mászik egyelőre) és nyöszög, meg nyűglődik.
jún. 5. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Én alig tudok néha lelépni. Nálunk semleges igazából. Velem is lehet bohóckodni meg az apjával is. Viszont egyik nap elmentem valahova és mire visszatértem a fürdőben voltak, a gyerek a kádban, bementem meglátott egyből elkezdett nyavajogni (tudom nem szép szó, de érted), ahogy észrevettem nekem "mondja" a nyügjeit, tőlem várja a megoldást. Abból gondolom hogy általában ha meglát és sírás van akkor mindig volt valami baja amit meg kellett oldani. Csak érdekes hogy az apjának nem jelzi.

Amúgy egyébként eddig inkább anyásabb, mint apás. Ha együtt vagyunk egy szobában javarészt velem van. Nálatok meg most inkább apásabb.

Mit csináltok egy nap? Volt egy időszak amikor kicsit rápörögtem a "nem"-re, az idegesítő lehetett neki. De amióta állítottam magamon, és inkább elterelem ha olyan , így azért neki is barátibb a helyzet. Meg próbálok vele neki tetsző dolgokat csinálni. Játszótérre járunk, elmegyünk sétálni, olyankor nem csak ölben, hanem mehet ő is négykézláb, vagy amikor kiboritotta a cserépből a földet, akkor hagytam vele kicsit játszani, ismerkedni, csak utána takarítottam fel, vagy ha mosogatok, akkor hagyom hogy pakoljon a fiókban, szekrényben. Bevonom őt is a dolgokban. Most másfél éves de olyan 10 hónapos kora körül kezdtem ezeket vagy van amit már az eleje óta. Most hogy másfél éves már mégjobban próbálom bevonni, így ő is tudja hogy nincs kihagyva.

De az is lehet hogy semmi gond nincs csak szimplán az apjával is kiakarja élvezni az időt.

jún. 5. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Megjön apa a munkából és viszi a mesekönyvet a pici (15 hónapos). Imádja az apját. A nagy (6 éves) is apát akarja, ha itthon van. Örülök, hogy így szeretik mindketten. Szinte mindig velem vannak a gyerekek, így velem nem csak a játék van, hanem a kötelező teendők. Apával mindig megy a huncutkodás.😃
jún. 5. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!