Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan gyerekkel akinek van...

Olyan gyerekkel akinek van valami allergiája hogy oldjátok meg a nyaralást, esküvőket, eseményeket?

Figyelt kérdés

Az én kisfiam nem ehet glutént. Cöliákja van. Hogyan menjünk el bárhová ha ő csak olyan ételt ehet emiben semennyi glutén sem kerülhet. Tiszta edény, kéz és konyha kell hozzá. Egy étterem sem szolgál fel telljesen gluténmentes dolgokat ha az pl sültkrumpli vagy egy olyan leves amiben nincs liszt az sem 100%ig tekinthető gluténmentesnek.

Ti hogy oldjátok meg?

2024. jún. 1. 23:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos úgy, hogy amíg kicsi nem nagyon mentek vele étterembe, inkább kettesben! Hotel helyett apartman! Vagy ha olyan a hotel színvonala, beírod előre nekik, hogy gm diétán van a gyermek, megoldható e mindenféle keresztszennyeződés nélkül az étkezése? Szerintem simán válaszolnak...
2024. jún. 2. 22:09
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

"Szeptembertől oviba fog járni oda én fogok ételt csomagolni"

Magyarországon biztos nem. Nem lehet külsős élelmiszert bevinni ovodaba

2024. jún. 3. 06:19
 13/16 anonim ***** válasza:

hol laktok az ovik külön allergiásoknak is tud hozatni pl korházakbol mentes ételt.

kirándulni miért ne tudnátok ? eszik otthon a gyerek , illetve csomagolsz neki ennivalot az lehet menni kirándulni,hotel vanak hotelek amik glutėnmentes étkezést is biztositanak vendėgeket is fogadnak.

fiam igaz rola 13 éves korában derült ki,nem kelett vele vitatkozni megėrtete elsöre, amit szivesen megevett gluténmentesen azt vetem ,veszem.

szoktam neki is gluténmentes palacsintát csinálni ,veszek hozzá gluténmentes lisztet azt kész .

2024. jún. 3. 07:11
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
12: ez nem igaz, allergias csoportokban szamtalan anyuka irja, hogy hordjak be a kajat, kulon hutobe, mikro...ha nincs lehetoseg a speci etkezesre ehezzen a gyerek..?!
2024. jún. 3. 09:13
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

14

Magyarországon nem lehet sem bolcsodebe, sem ovodaba külsős élelmiszert bevinni. Anyuka azt mond, amit akar, a törvény nem engedi.n

2024. jún. 3. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Aha. :D
2024. jún. 3. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!