Barátnőm közölte, hogy terhesen is fog inni és cigizni, ami nagyon megdöbbentett. Másoknál is volt ilyen? Hogy reagáltatok?
Rendszeresen cigizik, és 2-3 naponta komolyabban szokott 2-3 deci vodkát inni.
Szóba jött a gyerek, mire felháborodottan közölte: "Nem gondolod hogy majd a gyerek miatt nem fogok 9 hónapig inni és cigizni!"
Ez nagyon megdöbbentett, mert alapvetően nem egy züllött csaj (diplomás, normális állása van).
Ha máshol volt ilyen, hogy reagáltatok? Mi lett belőle, sikerült megoldani?
Huszonévesek vagyunk
én alapból szakítottam volna már :D
Ez már az alkoholista szint, ami nem fér bele...
Ez elég durva... Én is szerettem iszogatni meg cigizni, aztán jött egy nem tervezett terhesség, és egyből abbahagytam mindkettőt.
Ha a barátnőd egy tervezett terhesség miatt sem képes erre, akkor ott tényleg nagy probléma van a fejében, és eszébe ne jusson gyereket vállalni!
Párjaként biztos szakítanék vele, ha komolyan gyereket terveznék (de lehet akkor is, ha nem, már csak az elveim miatt is, mert ez a hozzáállás undorító, önző és ostoba, ilyen nőre gyerek nélkül sem lenne szükségem, az biztos.)
Ja, és ha a következmények érdekelnek, akkor nyugodtan nézz körül a kisebbségiek között, milyen egészségesek, okosak, sikeresek az ilyen gyerekek és későbbi felnőttek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!