Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barátnőm közölte, hogy terhese...

Barátnőm közölte, hogy terhesen is fog inni és cigizni, ami nagyon megdöbbentett. Másoknál is volt ilyen? Hogy reagáltatok?

Figyelt kérdés

Rendszeresen cigizik, és 2-3 naponta komolyabban szokott 2-3 deci vodkát inni.

Szóba jött a gyerek, mire felháborodottan közölte: "Nem gondolod hogy majd a gyerek miatt nem fogok 9 hónapig inni és cigizni!"

Ez nagyon megdöbbentett, mert alapvetően nem egy züllött csaj (diplomás, normális állása van).

Ha máshol volt ilyen, hogy reagáltatok? Mi lett belőle, sikerült megoldani?

Huszonévesek vagyunk

máj. 30. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

én alapból szakítottam volna már :D

Ez már az alkoholista szint, ami nem fér bele...

máj. 30. 15:19
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Ő dolga, hagyd rá. Hülyeség ellen nincs orvosság. Majd tanul a saját kárán.
máj. 30. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy diplomás és állása van semmit nem jelent. Azt csak egyesek (főleg diplomások) gondolják hogy ők okosabbak és jobbak az átlagembernél. Természetesen tisztelet a kivételnek. Ha még nem a párod csak barátnőd, van időd gondolkodni.
máj. 30. 15:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagy, és ő a barátnőd, és még nem terhes? Ha ez ilyen ijesztő számára, akkor még ne vállaljon gyereket, hiszen ráadásul nem is 9 hónappal kell számolni, egy csecsemő mellett sem ildomos ennyit inni, cigizni.
máj. 30. 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség nélkül is elég elgondolkodtató. Diplomás vagy nem diplomás, ez már igencsak alkoholizmusnak tűnik.
máj. 30. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Mert az rendben van, hogy nem terhesen ezt csinálja?
máj. 30. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon könnyű észrevétlenül belecsúszni az alkoholizmusba. Ez már igencsak gyanús. Gyereket így nem lehet felelősen vállalni, az biztos. Felfogja egyébként, hogy egy ember/gyerek egészségével, életével játszana? A cigit is le kéne tenni, de az italt meg aztán végképp, nem is értem hova gondol.
máj. 30. 16:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben ez nem kamukérdés: ha a barátnőt úgy érted, te férfi vagy, kérdezem én, miért vagy egy alkoholistával együtt? És hogy merülhetett fel 1 pillanatra is, hogy egy iszákos nőnek gyereket csinálj?
máj. 30. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
A diploma nem jelent intelligenciát. A helyedben gratulálnék neki amiért majd nyomorék gyereket fog szülni és szakítanèk. Innentől nem a te dolgod. Ja és szerencsés lesz kiskopaszon ha túléli a rákot, mert az is valószínű.
máj. 30. 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

Ez elég durva... Én is szerettem iszogatni meg cigizni, aztán jött egy nem tervezett terhesség, és egyből abbahagytam mindkettőt.

Ha a barátnőd egy tervezett terhesség miatt sem képes erre, akkor ott tényleg nagy probléma van a fejében, és eszébe ne jusson gyereket vállalni!

Párjaként biztos szakítanék vele, ha komolyan gyereket terveznék (de lehet akkor is, ha nem, már csak az elveim miatt is, mert ez a hozzáállás undorító, önző és ostoba, ilyen nőre gyerek nélkül sem lenne szükségem, az biztos.)

Ja, és ha a következmények érdekelnek, akkor nyugodtan nézz körül a kisebbségiek között, milyen egészségesek, okosak, sikeresek az ilyen gyerekek és későbbi felnőttek...

máj. 30. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!