Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki műkörmösként dolgozik...

Aki műkörmösként dolgozik meddig dolgozott vagy dolgozott e?

Figyelt kérdés

Nagyon félős vagyok es ettől is féltem hogy hogy oldom meg ha sikerül a baba.

Nem a munkától félek mert azt birom ameddig birom ,hanem hogy a párolgó dolgok miatt ,mert a maszk nem hiszem hogy azt szűrné.

Nem tudom megtenni azt sem hogy nem dolgozok.

máj. 27. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Manapság mindenki körmösnek meg szempillásnak tanul. Inkább a megélhetéstől félj, mert ez körmözés mellett nem fix. Nagyon nehéz stabil vendégkört kialakítani. Rengetegen csak 1 alkalomra jönnek, lehet egy rossz napodon olyan embernek csinálsz körmöt, aki utána az egész ismeretségi körében elterjeszti milyen rossz vagy és ne menjenek hozzád. Az alapanyag költség hatalmas, a bérköltség is, ha nem otthon dolgozol egy körmözésre kialakított helyen. Olyan munkát vállalj inkább, ami fix fizetést ad, nemcsak akkor, amikor szarrá reklámozod magad, hogy páran esetleg jöjjenek hozzád.
máj. 27. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj,sőt sok is a vendég és mind fix.
máj. 27. 17:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Jah és több mint 10eve vagyok körmös,ugyh itt nem ez a kérdés köszönöm
máj. 27. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Két körmöst ismerek. Az egyik végig dolgozott és korán vissza is ment, hogy ne veszítse el a vendégeit.

A másik GDM miatt(baba egészségének érdekében) félidőben abbahagyta.

máj. 27. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A körmösök sokszor a legvégéig dolgoznak, úgy mint a fodrászok is. Nem aggódnék emiatt. Ha ennyire parázol, akkor lehet addig kellene váltanod amég nem jön a baba.
máj. 27. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

2 barátnőm van.

Az egyik kormos másik Pillas.

A kormos 36.hetig nyomta, aztán elment pihenni, majd a baba 3 hónapos korában kezdett újra persze csak napi 1-2 vendéggel.

A Pillas 32.heten hagyta abba mert nem volt már kényelmes ülni neki.

Mind a ketten gázálrcban nyomták, így semmi nem be nekik.

De ha azt nem akarsz akkor ffp2 maszk is tökéletes, lényeg hogy teljesen illeszkedjen. Mind a 2 baba teljesen egészséges hála az égnek.

máj. 27. 19:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
máj. 27. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Hat ulve eloregornyedni, nagy hassal brutal. Szerintem fizikailag keptelenseg az utolso trimeszterben.
máj. 27. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:

36 hetet töltöttem, mikor abbahagytam. Akkor már nem is esett jól, mert vizesedett a kezem. 7 hónapos volt a lányom, mikor újra vállaltam 1-2 vendéget délutánonként.

Maszkban dolgoztam, gyakran szellőztettem, és volt jó porelszívóm.

máj. 27. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!