Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállalók! Nem féltek...

Gyerekvállalók! Nem féltek egy esetleges háborútól?

Figyelt kérdés
Én emiatt gondolkodom... Ti hogy vagytok ezzel kapcsolatban?
2024. máj. 26. 13:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

10 nem arról van szó, hogy nem érzi az ember a súlyát ennek az egésznek.

Az ember nem élhet örökös félelemben.

2024. máj. 26. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
85%

Máskor is volt háború a szomszédban. Mikor délen a szerbek cirkuszoltak.

Nem félek, lexarom a háborút mert ráhatásom nincs.

Viszont az érdekes hogy focimeccsek azért vannak Kijevben. A stadionok azok tabuk? Láttam múltkor a foci eredményeket. Akkor ez hogy van?

2024. máj. 26. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Pont akkor tört ki az orosz-ukrán háború, mikor az első sikertelen lombik után voltunk.

Nem gondoltuk meg magunkat, mentünk tovább a másodikra.

De volt olyan kolléganőm, aki megkérdezte, most emiatt várunk-e. (És lett is babánk utána)

2024. máj. 26. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
Ha van háború, ha nincs, ez a világ úgy szar ahogy van, de annak úgyis mindehy aki túl önző ahhoz, hogy a saját vágyait ( pl a gyerek utáni vágyat) a józan ész mögé helyezze. Ezért teljesen mindegy mi van a világban, háború, gyilkosok, pedofilok, neveletlen kölykök akik lecsapják a te gyereked mert olyan kedvük van, betegségek, természeti katasztrófák, világjárványok, globális felmelegedés stb stb, mindig lesznek akiket semmi nem érdekel, akkor is szaporodni fognak.
2024. máj. 26. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Meg mindig lesznek * 15os voltam
2024. máj. 26. 20:44
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
24, én azért szülök, hogy majd amikor egyedül punnyadsz a szocotthonban, legyen, akinek a járulékából nyugdíjat kapsz, amiből fizeted az otthont...
2024. máj. 26. 20:48
 17/17 anonim ***** válasza:
55%
14, bocs
2024. máj. 26. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!