A teszen és a vaterán miért nem lehet utánvéttel fizetni az eladónak?
Igen, sajnos nehézkes postára, főleg bankba eljutnom.
Könnyebb lenne a postásnak, futárnak fizetni.
Az eladó pedig ugyanúgy megkapná a pénzt, elvégre aki az árut hozza, az a fizetésig nem adja át nekem.
Azért nem lehet utánvétellel vásárolni, mert akkor az eladó saját költségén adja postára. Ha a vevő mégse veszi át, mert meggondolta magát, akkor ott van, hogy nem adta el a terméket, de a postaköltséget bukta. Ezt a legtöbben nem kockáztatják meg.
Az én bankomnál telefonon keresztül is lehet utalni. Kérdezd meg, hátha a te bankodnál is van ilyen lehetőség. De tényleg a neten keresztül a legpraktikusabb.
Ott van még az is, hogy ha utánvéttel kéred akkor jóval többe kerül.
Például egy sima csomag amit feladnál kerül 990-be, utánvéttel ugyanez a csomag 2500. Szerintem nem mindegy.
Interneten nem tudsz utalni? Kérhetsz a bankodtól hozzáférést.
Igen igazatok van.......nem mindegy :-)
Nincs egyik bankkal sem kapcsolatom, mert a fizumat kézbe kaptam, a gyedet a postás hozza.
a Férjemnek pedig csak céges folyószámlája van.
Mindegy, csak mondom megkérdezem miért nincs ilyen lehetőség, de így már értem.
köszönöm a válaszokat
Én elfogadom a rózsaszín csekket, de sokan nem.
Utalhattok a férjed számlájáról is, a megjegyzésbe beírod a neved és a termék megnevezését, itt a bank levonja az utalás költségét.
Esetleg az eladó bankjába bemész (már, ha van ilyen a közeletekben, mert vannak huszadrangúak is) és közvetlenül a megadott számlaszámára fizetsz be, ez díjmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!