A vaterán/teszveszen a vevőnek vagy az eladónak kell jelentkeznie a másiknál?
Szerintem is az eladónak illene. Én mindig vevő vagyok, és bosszant, amikor az eladó nem jelentkezik, hisz ő akarja eladni, és nekem mint vevőnek köszönheti az eladást, ezért ő tiszteljen meg!
Az "igazi" eladók kezdeményezik a jelentkezést és megköszönik, hogy őt választottad és a termékét. Ezután leírja a pontos összeget, számlaszámot, néha még határidőt is. Ezt így illene mindenkinek véleményem szerint!
Szia,
szerintem a vevőnek kell jelentkeznie.
Eladóként azért nem jelentkezem, nehogy azt érezze a vevő, hogy sürgetem. Nem akarok senki pénztárcájában kutakodni, a pénzét beosztani. Azt hiszem rugalmas is vagyok, mert volt már hogy egy hónapot vártam, h a vevő kifizesse amit megnyert. Ha valaki nálam vásárol, az értesítővel kap egy automatikus levelet, ahol minden szükséges információt megkap.
Vásárlóként, mindig igyekszem előbb jelentkezni. És a lehető leghamarabb lebonyolítani a vételt.
Sziasztok!
Profi eladóként írom....
Van egy íratlan szokás a teszen/vaterán, hogy a vevő jelentkezik először.
De én úgy gondolom, ha valaki megvett valamit, kapok értesítőt, már küldöm is az adatokat. Mindent részletesen megírva.
Ha utal, ő ír, lakcímet főleg.
Aztán írok, ha megkaptam a pénzt és akkor is ha feladtam a csomagot.
Nincs semmiféle szokás!
Én is profi eladó vagyok a teszvesz-en és nem tudok semmiféle szokásról!
Ha megveszek egy terméket(ott már azonnal látzsik milyen módon szeretném megkapni) akkor miért kellenne írnom az eladónak?magától nem tudja hogy kell nekem egy bankszámlaszám amire utalhatok???!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!