11/17 anonim válasza:
Nekem ez volt mindig az abszolút béna hatást kelto ferfinev.
12/17 anonim válasza:
Jim Carrey "Béna... Béla..." ha ismered a filmet... XD XD XD
13/17 anonim válasza:
80 éves bácsikat hívják így. Az egyik legrondàbb, legöregesebb férfinév :József, István és társaik mellett. A kutyámnak sem adnám.
Bènabèla, végbèla stb. Ha szívatni akarod a gyereket, jó alapanyag.
14/17 anonim válasza:
Gyerekkoromban a család németjuhászát hívták Bélának. Mindig az a kutya jut róla eszembe. Vagy a gombgyáras zene.
Nem rossz név, de nem adnám a gyerekemnek.
15/17 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, pedig amúgy általában semmi bajom a klasszikus vagy retrónak számító férfinevekkel. Viszont ettől függetlenül azért még egy normális, tisztességes név, szóval ha valaki szereti ezt a nevet, nyugodtan adható. Még mindig jobb, mint a nyugatot majmoló divatnevek, mint Leon meg Kevin meg Brendon (és elnézést azoktól, akik ezeket választották).
16/17 anonim válasza:
Focistának menő név. Volt ugye a bombázó Várady Béla, 70-es évek, de rá már csak az idősek emlékeznek. Aztán a 90-es években Illés Béla volt a nagy (gól)király. Majd jött a Manchester United végzete, Koplárovics Béla...
17/17 anonim válasza:
Nekem az ált iskolás ofőm jut eszembe, egy kopasz 53 éves ember volt, Béla.
SZép név, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!