Mennyi időtök megy el napi szinten az utazgatással?
Figyelt kérdés
Ti mennyit utaztok egy nap iskolába/óvodába? Hogyan oldjátok meg, ha messze vannak egymástól az intézmények?máj. 18. 06:37
11/12 anonim válasza:
Rossz volt a kérdésfeltevés, ugyanis teljesen egyedi és nem normális a helyzeted, így aztán nehéz lenne bárkitől tippeket ellesni.
12/12 anonim válasza:
Korábban a város közepén laktam, forgalmas csomópontban, jó tömegközlekedéssel. Kb. fél, max 3/4 óra volt bárhova mennem a városban.
Aztán kiköltöztem agglomerációba, ahonnan fél óra alatt még a kerületet sem sikerült elhagynom, 1-1,5 óra volt az út bárhova. Autóval is minimum fél-háromnegyed óra lett volna, de a dugók és az állandó parkolási nehézségek és költségek miatt az autót sem tartottam jobb megoldásnak.
Inkább visszaköltöztem a régi helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!