Mit vegyek a 4 éves keresztlányomnak?
Szia, nem tudom, milyen összegre gondoltál, és persze azt sem, milyen érdeklődésű a kislány. De van pár olyan dolog, ami nem egy n+1edik baba vagy póni, (amikből valljuk be, lányos házaknál akad :))
Ilyesmikre gondolok:
Puzzle (30-50 db-os)
Lepkefújó elefánt (vicces mozgásos ügyességi játék)
Memóriajáték
Dominó (képes is van, nem csak pöttyös)
Szerepjátékhoz való eszközök (pl. orvosi táska, konyhai edények (ikeában szuper erős törésmentes porcelán pohát-csésze szett is van, ill. sok más konyhai felszerelés), játék ételek, takarító szett, játék mikró, mosógép)
Társasok egyszerű szabályokkal , pl: Lotti Karotti, Halli-Galli, Létrán föl-kígyón le, stb.
Anyukának mondd meg, hogy segítsen kicsit, így is-úgy is viszel valamit, ha segít, legalább olyat kap a kislánya, aminek remélhetőleg örülni fog, és még nincs is neki. :)
A puzzle, ahogy az elöttem szóló is írta a legjob ötlet.
30-50 db-os. Vagy pedig memóriajáték.
Az én lányom is 4 éves, imádja őket rakosgatni.
Lego, akár már a nagyobbaknak való is! Szerintem megunhatatlan játék, lehet kapni csajosat is.
Barby baba, szerintem minden kislány imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!