Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másfél éves gyereknek milyen...

Másfél éves gyereknek milyen itatópohár praktikus? Nekünk 360 fokos van, de elvileg az nincs jó hatással a beszedfejlődésre...

Figyelt kérdés
máj. 16. 07:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%

Mi használtunk 360 fokosat, igaz nem a lakásban, hanem "elvitelre". Itthon pohárból adok már neki rég, mert a szívószálas meg mindenféle műanyag kulacs szagától is rosszul vagyok, hiába babáknak készült (aha...) műanyagból van. Akkor is kínálom a vízből, mikor nekem eszembe jut, nem csak akkor, amikor ő kéri.

Egyébként gyönyörűen, érthetően beszél, és nagyon kicsi korától. Én is olvastam a sok állítólagos negatív hatásról, de nálunk nem jött be.

máj. 16. 08:13
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Szívószálas kulacs van neki kitéve és ezt is visszük mindenhova magunkkal, ha nyitva van és felborul, kicsöpög, de megküzdöttünk azért, hogy van helye, nem dobáljuk, nem hurcoljuk, nem borogatjuk, töltögetjük, stb. Csinálja ezt normál pohárral egésznap az, akinek nincs jobb dolga.

Étkezésekhez mindig rendes poharat kap, nyakában az előke, nem kellett öltöztetni, ha kicsit megborult. 2 éves, mostmár bármiből képes ügyesen és cseppmentesen inni, de itthon egyelőre továbbra is az a felállás, ami eddig.

máj. 16. 09:07
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Hát engem lehet megkövezni, de a másfél évesemnek egy Kubus üveget hasznosítottunk újra :D :D Az van kitéve állandó jelleggel az asztal szélére, hogy ha kéri, egyből elérje.

Amúgy menet közbenre van neki szívószálas kulacsa, meg amúgy van 360 fokos itatópohár is, de azt csak a nagyobb gyerkőccel használtuk, és azt is ilyen 1 éves koráig kb, onnantól vele is áttértünk inkább a szívószálasra meg a kubus üvegekre meg a sima pohárra. Amúgy már a kicsi is szuperügyesen iszik sima pohárból jó ideje, de hajlamos a nyitott pohárral inkább játszani, öntögeti ki a játékpoharakba meg a kanalakba meg a játékkonyhában a mindenfélébe a tartalmát, és azért na, nem azért adom, szóval ezért használunk inkább nehezebben hozzáférhető folyadéktárolót.

máj. 16. 09:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Pepcóban vettem neki olyan kulacsot, aminek szilikonos szívószál féle a vége. Az itatópohár nem vált be, mindig kifolyatta. Ezt visszük játszótérre is.

Étkezéskor vagy ha a konyhában van, pohárból is iszik (de csak ha fogom, mert amúgy magára burítja szórakozásból)

máj. 16. 09:45
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Mi a Mam sportkulacsát használjuk. Sima műanyag pohárból is próbálkoztunk, de nem sikerült. A tetejét veszi a szájába vagy kiborítja, belenyúl stb. Még várok vele.
máj. 16. 09:54
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Megnéztem mi ez a 360 fokos itatópohár, olyanunk is van, de azt nem szereti, kevesebbet iszik belőle sokkal mint a kulacsból.

15

máj. 16. 09:57
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Sima műanyag pohàr a legjobb szerintem. Nehezen törik, màsfèl èves màr simàn kèzben tartja.
máj. 16. 12:10
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Dm-es itató kulacsból ivott 1.5 évesen, ami cseppmentes, mivel jó szokása volt izomból minden poharat a földhöz vágni (termeszetesen műanyag poharakat)- ilyenkor borult a víz, öltöztethettem át. 2 évesen tanult meg pohárból inni. Utána már nem borogatott ki vizet. Semmi köze nem volt a beszédfejlődéséhez. Nem azért mondom, de szerintem ezek a dolgok picit túl vannak lihegve- marketing célokkal ijesztgetik az anyukákat. Mi az ami nem káros manapság? Mi tényleg mindenre ügyeltünk, de a pohár nem működött.
máj. 16. 13:15
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Szentkirályi cseppke babavíz

Cseppmentes kisüvege

Imádja a fiam

14hónapos

máj. 16. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocsanat

Cseppség babavíz

máj. 16. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!