Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik csepegésmentes itatópoh...

Melyik csepegésmentes itatópohár vált be 1 év körüli gyereketeknek? Linket is szívesen fogadok.

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
1 évesen már felesleges ezzel bajlódni, sima pohárból gyönyörűen ittak a gyerekeim. 😊
2018. jún. 24. 07:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is pohárból ivott. Utcára meg Kubus (gyerektal) palackot vittünk. Férjem vagy én megittuk, kimostam és teljesen jól zárt és praktikus volt.
2018. jún. 24. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Nekünk ez vált be. Vettünk két féle Tommee Tipeeset is, de azokat nem szerette. Valamint szívószálasat [link] ebből most kezdett inni, 2 éves.

Pohárból iszik napközben, de nem rég óta. Éjszakára kell az itató pohár.

2018. jún. 24. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itthon evés közben-utána pohárból iszik. De ha nem vagyunk itthon ebből, illetve ezt megtalálja bármikor.

2018. jún. 24. 08:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Estére vízhez kell, meg ha úton vagyunk, illetve a kocsiban is jól jönne ha csepegésmentes lenne.
2018. jún. 24. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Nuk Magic Cup, illetve a babyloveos [link]

De egxik baratnom a Mam Sport baby uvegre eskuszik.

2018. jún. 24. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyedül a tomee tippee (vagy hogy kell írni) volt valóban csepegésmentes azok közül, amiket vettem. Valamint a kubu water cseppmentes kupakos, olyat szoktam venni neki

[link]

[link]

2018. jún. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!